Умението да омайваш с уста

да омайваш с уста

Умението да омайваш с уста си е цяла наука!

Когато става дума за интимните отношения, то умението да „омайваш с уста“ си остава спец част само на малък брой жени…

Да знаеш, кога и какво да кажеш не е лесна работа. Имайки предвид и факта, че всеки е индивидуален и тълкува по различен начин всяка дума.

Предлагаме ти, няколко тънкости, с които можеш и ти да си повече от магьосница, а щом стане дума за секс, то нещата могат да излязат извън контрол.

Стартирай с…

Съвсем нормално е в началото на връзката да изпитваш срам, страх и куп притеснения. Не е нужно на всяка цена да говориш по време на секса. Понякога невербалната комуникация дава много повече отговори на редица въпроси. Само езика, устните, тялото ти могат да говорят по начин, който дори не можеш да си представиш. Всъщност оказва се, че само 10% от интимността е вербална, всичко останало е възприятие с останалите сетива – слух, вкус, мирис.

Задъханите вдишвания и издишвания, ускорения пулс, стягането и отпускането на мускулите могат да покажат много повече насладата, която изпитваш и това, което усеща партньора ти. Страстните знаци, често са най-добрия ориентир и показател за това, което усещаме. Доказано е, че жените реагират на допира и така показват чисто емоционалния контакт, докато при мъжете той се крие главно в сексуалния контакт.

Планетата на жените

Жените имат по-голяма нужда от общуване и това най-добре правят, чрез мимики и жестове. Това обаче действа като дразнител за мъжа, който опитва да запази самообладание, когато за пореден път го питаш: „За какво мислиш в момента“. Оказва се, че разговорът не е единствения начин да покажеш на мъжа, че си на неговата „честота“.

Темите, които леко засягат

Съществуват стотици въпроси, които зададени или изречени в интимна обстановка, биха засегнали. Ако и ти си се чувствала така или в момента го изпитваш, опитай с ловкост и умение. Има теми, които не се обсъждат в леглото, има теми, които са тъкмо за там, но не намираш правилния подход. Ако въпросът ти е от втория вид опитай деликатно да го кажеш или направо покажеш.

Внимавай с подбора на думи и разкази преди, по време или след секса

Никой не харесва неуместните забележки. Два пъти по-кофти, работи разказа за бившето гадже. Едва ли и на твоето „момче“ ще му е приятно да слуша подобни истории, колкото и забавни да са. Тук е мястото и да научиш малко за Съревнованието межу мъже и жени като танго!