Топ комплименти, без които можеш да си живееш

top комплименти

Омръзнало ти е да си заобиколена от лицемери, които правят глупави комплименти… На работата, сред приятелките, а и от време на време някоя изпросена похвала от любимия….

Вземи се в ръце и заяви това, което не искаш да получаваш!

След направени анонимни анкети на дамите, излиза, че има топ листа на комплименти, за които спокойно можем да забравим. Ето и тях:

Топ комплименти, без които можеш да си живееш

 1. „Приличаш ми на …. „– всъщност, с която и да е модна икона на света да те сравняват, то си си ти и ако приятелят ти смята да те сравнява с нея, то може би е по-добре да се опита да сваля нея.
 2. „Виждам, че си невероятен човек“ – едва ли на първата среща може да ти кажат така. По-скоро да виждат късата ти цепка, голямото деколте, но да се правят, че вече те познават не е най-уместно.
 3. „Съжалявам, но сте твърде квалифицирана за мястото“ – добре ли чу, сякаш ти зашлевиха шамар с копринена ръкавица.
 4. „Жена ми не може да ти стъпи на малкия пръст“ – отново ли имаш проблем със слуха или си на грешното място.
 5. „Кукло, да те черпя едно питие“ – с такъв тип по-скоро да разиграете някой див сюжет от „планетата на маймуните“.
 6. „За блондинка си много умна“ – навярно има богат опит, а какво ще каже от утре да си „блондинка под прикритие“.
 7. „Ооо, чудесно ви стои. Толкова жени я пробваха преди вас, но на тялото ви направо заспа“ – и сама виждаш, че целулита ти е на показ, на места виси като перде, а и стрива половината ти заплата.
 8. „Много по-готина си от бившата ми или ти си най-страхотната от всички“ – дали изобщо е нужно да се правят такива сравнения.
 9. „Българската жена е уникална, че и торбите от покупките носи сама“ – страшно заключение.
 10. „Ти си едничката ми надежда и знам, че винаги ми помагаш“ – за приятелска похвала си е велико, само дето след подобна реплика винаги трябва да опразниш и портмонето си за заема.
 11. „С този задник, чудесно ще се справиш и на пилона“ – много благодаря, вече няма да мисля какво ще правя, ако остана без работа.

Изгради своя мярка за красота и се придържай стриктно към нея!