Топ интимни въпроси

8 интимни въпроси, които всеки от нас си задава

Съществуват няколко интимни въпроси, които всеки от нас си задава!

С годините проявата на множество интимни въпроси, свързани с питания и съмнения е най-вече в резултат на не намиране на правилните отговори.

Хубавият сексуален живот е динамичният, а точно тази динамика събужда и множество въпроси. Да зададеш въпрос, не значи само да създаваш проблеми, а и голяма форма на изграждане на доверие.

Ето и някои от най-задаваните въпроси, свързани с лични неща:

Обрязването при мъжа влияе ли на сексуалният му живот

Понякога хигиеничността при обрязването може да доведе до намаляване чувствителността и усещането за удоволствие от секса при мъжа. Не бива да се нарушават естествените процеси на природата, само когато се налага.

Големия член може да е твърде болезнен, как да се справим с това усещане

Това е възможно, но има начини за излизане от ситуацията. Първото е посещение на гинеколог, за да сте сигурни, че болката не е в резултат на заболяване. Второто е свободно обсъждане на проблема с мъжа. Третото е специален ограничител, който се продава в магазините за секс удоволствия.

8 интимни въпроса, които всеки от нас си задава

Може ли вторият баща на детето ни да изкриви представата му за сексуални разбирания

Това не е изключено, а притеснения на майките винаги има по една или друга причина. След като сама за себе си изчистите собствените предубеждения, страхове и си дадете ясна представа, от какво може да са провокирани, може да поговорите с мъжа си. Това са важни интимни въпроси. Имайте в предвид и, че контактът на бащата с подрастващото момче или момиче е от голямо значение. Това е важно за по нататъшното му израстване и развитие.

Може ли раждането да наруши сексуалният ни живот и погледа над него и партньора

В такива ситуации трябва да се потърси мнение на специалист сексолог или психотерапевт по всякакви интимни въпроси. Реакцията може да е обичайна, но тя трябва да бъде преодоляна.

Топ интимни въпроса, които всеки от нас си задава

Влияе ли възрастта над сексуалният ни живот и как да се справим с това

Да в много от случаите именно тя е проблема, но най-често на психологическа основа. Не е изключено и забавената ерекция, да се нуждае от допълнителен стимулант, като пред игра в секса.

Как да преодоляваме кризите в секса

Кризи в секса има както на 25, така и на 45 годишна възраст, но те трябва да бъдат преодолявани. Рязката граница между активният полов живот и не активният е плашеща, когато това става. Ето, защо трябва да се търси разумно решение, според създалата се ситуация.

Още интимни въпроса, които всеки от нас си задава

Как да постъпим, когато детето ни подраства и се интересува от секса

След десет годишна възраст, децата започват да откриват нови неща от света на възрастните. За всяко нещо трябва да се намира правилен начин в поднасяне на информацията. Понякога филм, друг път книга, трети път история от нашия живот могат да са добри учители с поука за децата и за секса.

Какво е импотентността и кога се проявява

Тя се проявява при мъжете след определена възраст. Много пъти смущенията в половия живот и ерекцията на мъжа са плод и на други неща. С напредване на възрастта, тези аномалии са обичайни. Трябва да се търси и мнение от специалист при по-сериозни прояви и когато се появяват интимни въпроси.

Разберете и тези 8 въпроса за сексуалността.