Тайните в отслабването на Бионсе

отслабването на Бионсе

Тайните на отслабването от Бионсе: най-популярните методи

Певицата има много сексуални форми. В много отношения е необходимо да благодари на генетиката и физиката, но понякога й се налага да подобрява своите параметри, за да се появи във филм или видео с друга визия.

Случаите, когато звездата свали . за няколко дни, рекордните 8-10 кг, не са редки. Ако това ви се струва нечувано, тогава ви приготвихме не една рецепта за красиви форми и най-популярните звездни диети… При това на не кой да е, а по-точно звезда на име Бионсе.

Диета с лимонада

Когато звездата свърза живота си с брак, тя започнала да забелязва, че наддава на тегло. Позволявала си вкусни храни, подавала се на изкушения и слабости под формата на хот-доги и горещи понички. Тогава се родила рецептата, която тя спазвала един месец.

Принципът да „отслабнете“ включва:

Цял ден всичко, което приемала било лимонада. Такава била направена от минерална вода, лимонов сок, кайенски пипер (лют червен пипер) и кленов сироп, без захар. Пиейки такъв състав на всеки три часа, тя постигнала желания резултат. Често обаче гладът надделявал и се налагало да прави коктейл от варена целина, праз и зеле. Превръщайки варените зеленчуци в каша с пасатор, тя го приема, когато няма абсолютно никаква сила да издържи на глада. Също така използвала слабителни чайове сутрин и преди лягане.

отслабването на Бионсе

Какво е мнението на експертите за това как звездите губят тегло?

Според тях, силата на волята трябва да е най-вече огромна! Вижте тези Диети на Мадона за вечна младост!

Мнение на диетолога

Тази техника влияе сериозно при отслабването на тялото, особено на черния дроб и червата. Лишавайки клетките от нормалния прием на протеини и незаменими аминокиселини, те изпитват стрес, който в крайна сметка се превръща в разклатена нервна система и разрушения. Приложима е само като краткосрочна мярка за отслабване. Спазването на диета и изчисляване на изразходваните и консумирани калории е от значение.

Макробиотична диета на Сингър

Тази диета ясно показва как звездите губят тегло. До минус 6 килограма може да се постигне, ако не консумирате сол в продължение на една седмица, като в диетата имате само зърнени храни, такива могат да се приемат само 5 пъти на ден по 3 супени лъжици. Предимството е, че връщането на загубените килограми е много по-бавно и метаболизмът се връща към нормалното, което има положителен ефект, върху тялото. С тази диета, може да станете по-слаби с максимален ефект.

Мнение на диетолога

Експертите казват, че може да се подложите на такава диета само след като се консултирате с вашия лекар и се уверите, че нямате алергична реакция към глутен. Също така се отбелязва намаляване на мускулната маса, поради резорбция на течност от тъканите. Следователно употребата на вода трябва да се поддържа в диета с каши на литър и половина на ден. Предвид факта, че трябва да приемате много пъти на ден, диетата е идеална за метода на „отслабване“.

отслабването на Бионсе

Южна плажна диета

Тук няма тайна. Как звездите губят тегло, докато е по курортите или на турнета, Бионсе сподели с нас в едно от интервютата си. Същността на метода е използването на нискокалорична и бързо смилаема храна под формата на морски дарове и билки, както и зеленчуци. Абсолютно изключение ще трябва да получите от червено месо, черен дроб и дори плодове. Сушито е чудесно решение. Такава диета не носи мощни резултати като предишните, обаче, всички останали могат да поддържат тялото в красива форма. Отслабнете у дома по този метод и забравете за излишни килограми, през лятото.

Мнение на диетолога

Мнозина говорят положително за подобна диета, защото тя е перфектно балансирана, изпълнена с микроелементи и бързи протеини, което не създава стрес за организма и дори балансира състоянието му. Единственото нещо, което се препоръчва, е да се увеличи консумацията на вода до 1,5 литра, за да се подобри усвояването на микро и макро-елементи.

отслабването на Бионсе

Спортен режим и пълно отхвърляне на месо

Онези, които активно следят състоянието на фигурата на певицата и търсят ефективни звездни диети, вероятно са забелязали, че тя е намалила значително теглото си. Причината за това е, че комбинира „зелени“ продукти и спортни упражнения. За ефективност тя включи и помощта на треньор, който следи спортния режим на Мадона. Резултатът надмина всички очаквания. Почти без усилия, за 4 месеца звездата свали почти 30 килограма, а съпругът й, на когото тя помогна – 20. Така на наградите „Грами“ изглеждаше ненадминато.

Източник на снимки: http://queen-time.ru.