Сценарият на твоята любов по Холивудски

любов по Холивудски

Сценарият на твоята любов по Холивудски

Не един път си ронила сълзи и си въздишала, докато актьорите във филма, по умел начин пресъздават любовната сцена, а какво ще кажеш за своя любов по Холивудски?

Затаили дъх, пред екрана зрителите наблюдават сложните перипетии, през които звездите преминават, за да открият и спечелят любовта си.

И на фона на всички страстни сцени, романтиката сякаш е завладяла всяка частица от теб. Сърцето ти бие ускорено, а душата ти сякаш плаче „Искам и аз“.

Предлагаме ти да се впуснеш и ти в Холивудския сценарии.

Предлагаме ти 9 сценария, които и ти може да пресъздадеш в твоят романтичен живот:

любов по Холивудски

Приятелите със сценари на любов по Холивудски

„Когато Хари среща Сали“ Мег Райън и Били Кристъл, като не рядко се случва и в живота, приятелчето, на чието рамо плачеш се оказва в леглото ти и всичко е много по-неочаквано и приятно, отколкото дори предполагаш.

любов по Холивудски

Противоположностите се привличат

Имате поща“ с участието на Мег Райън и Тома Ханкс и както често се получава, конкуренцията, противоположностите и неочакваните събития се случват, точно там, където има дим.любов по Холивудски

Страхът от сериозно обвързване

„Булката беглец“ с Джулия Робъртс и Ричърд Гиър, където той открива страховете на жената, която видно го обича, но се плаши от обвързване и й помага да преодолее страха си.

любов по Холивудски

Пепеляшка

„Принцът и аз“ с Джулия Стайсъл и Люк Мабли, където също, както в приказките любовта намира израза си сред младите и това, колко са богати вече няма значение. Всъщност любовта помита всички предразсъдъци.

Обратно на Пепеляшка

„Мръсни танци“ с участието на Дженифър Грей и Патрик Суейзи, невинните на пръв поглед танци могат да накарат всеки да потръпне в тази част.

Истинска любов

„Дневникът на Бриджит Джоунс“, на ръба на разума, където Хю Грант, Рене Зелуегър и Колин Фърт представят смехотворни и нелепи ситуации, в които абсурда остава сякаш на заден план пред истинската любов.

любов по Холивудски

Щастлив развой

„Френска целувка“ с Мег Райън и Кевин Клайн, където Мег в стремежа да си върне голямата любов и съпруга си, всъщност среща истинската любов. Така планът и минава на второ действие.

любов по Холивудски

Грозното патенце

„Любимци на Америка“, където Джулия Робъртс, Джон Кюстън и Катрин Зита Джоунс пресъздават съвременната история на грозното патенце. В края на филма, въпреки заформилият се любовен триъгълник и две сестри намират изход от създалата се ситуация, а грозната по-малка сестра се превръща в изящен лебед.

любов по Холивудски

Страстната любов

Тук се сещаме за „Вечният жених“ с Алек Болдуин и Ким Бейсинджър. В този сценарии, двамата се влюбват така силно, че развалят един годеж. Чувствата им остават вечни, въпреки безброй многото раздели и събирания. Разбира се, далеч от разбирането за емоционален шантаж.

Спомни си и за безгрижните летни флиртове, където всичко започва с едно предложение за къпане и свършва… знаеш къде.