Сексът е мираж

Сексът е мираж

Когато сексът е мираж, какво се случва. Мираж за теб, но не и за него. Жените са склонни да поставят половинката си на „диета“, когато нещо не им изнася, но тъкмо тогава идват истинските проблеми.

Когато Сексът е мираж

Ако и ти си на такъв етап, в който се двоумиш, как да „накажеш“ интимния партньор, предлагаме ти да научиш и няколко случая, в които може да си навлечеш повече проблеми:

Симптоми на секс в мираж

Ако си сърдита на приятеля си и си решила, да го накажеш с липса на секс?

Помисли добре, това ли е най-разумния начин. Не забравяй, че у мъжа, за разлика от жената действат множество хормони, които знайно и незнайно намират начин да „се пласират“ на пазара. Така, ако си решила да лишиш гаджето си от секс за повече от месец, няма да се сърдиш. В случай, че в един прекрасен миг узнаеш, че той си има друга. Някои мъже, дори обичат да „въртят“ по няколко жени на малкия си пръст, колкото да си мислиш, че само ти го можеш.

Ако се наложи да заминеш в командировка за дълго време, помисли и за „дружката си“

Ако ти можеш да издържиш дълго без секс, то у мъжа тази „опция“ не е заложена. За да се застраховаш против „изневяра“ дари го с най-лудия и дълъг секс, на който си способна. Ако все пак смяташ, че периода е твърде дълъг, за да „му държи сито“, то може да си организирате секс по скайп или секс-телефонен разговор, когато е нужно. В никакъв случай не оставяй нещата без контрол. Това, защото, когато сексът е мираж за теб, това не е задължително за половинката ти.

Ако си бременна, след родилен период или имаш временна неразположеност

Намери начин мъжът ти да получи нужната доза секс, та макар тя да е не това, което си представяш. Често мъжете на бъдещи родилки намират любовници точно в този период. Не оставяй твоят партньор дълго без „секс“.

И ако Сексът е мираж…

Дори да си в моментна криза на връзката, дори обстоятелства, които да не зависят от теб да са оставили теб и половинката ти без секс винаги имай едно на ум – мъжът без секс не може, почти както без храна. Така, че ако не искаш, той да ти изневери намирай начин да му доставяш тази доза „блюдо“.

Още в миналото дамите от знатни кралски родове търсели за съпрузите си, които заминавали на воина или в период, когато износват децата си, здрави и привлекателни жени, които да задоволяват „мъжкия нагон“. Това е само пример, как една истинска дама прави всичко по силите си, за да задържи любимия до себе си, когато желае.

Ако искате прегледайте тези: 9 съвета за пълноценна връзка, може да са ви от полза.