Секси лято за секси гадже с UV защита

UV защита

Секси гадже с UV защита

Може би, е време да се подготвиш за предстоящото лято с UV защита. За Теб, сме подготвили цял списък с това, което може да направиш за себе си и да се почувстваш наистина добре.

Години наред си гледала и чела за кампании и предпазване с UV защита. Всичко това има, за цел да предупреди младите жени за опасностите на слънцето.

Статистиките сочат, че въпреки многото предупреждения, възрастовата група на дами от 18-29 години е най-застрашена. Именно тази група, се оказват най-безотговорни към риска от слънцето. Броят на жени, които рядко или никога не ползват слънцезащитни кремове, достига 57%, 46%. Тези жените си признават, че са страдали, след слънчево изгаряне. Ето и 6 народни лека срещу слънчеви изгаряния. Така, само 20% са ползвали автобронзанит или са ходили на солариум.

Въпреки, че е така опасно слънцето, в разгара на лятото, малко са жените, които вземат под внимание тези факти и данни. За да изживеш секси лято и да имаш секси тен, предлагаме:

Слънцезащитни кремове с UV защита:

  1. Изградете си навици и се снабдете с цял набор от слънцезащитна козметика. Всяка дама ползва крем за лице, за ръце и лосион за тяло. Дори в началото на лятото, когато слънцето не е така силно обзаведете се с всякакви козметични продукти с UV фактор.
  2. Не използвайте само широк спектър на UV защита.Вредните влияния за UVB и UVA. Оказва се, че UVB лъчите стигат само до горния пласт на кожата, те са причинители за слънчеви изгаряни и образуване на рак за кожата. Добрите слънцезащитни кремове филтрират и двата вида лъчение.
  3. Как бързо да получа слънчев загар – секси гадже днес е смятано всяко момиче с бронзов загар. Това обаче до голяма степен може да е много вредно, поради незнанието, че всичко в прекалени дози и количества действа стресово на организма. За това, колко бързо изгаря кожата може да се ориентирате по дадени скали. Едни от тях показват, че дами със светла кожа изгарят за около 1 до 10 мин., а със защитни кремове за 15 до 150 минути. За дамите с тъмен, матов цвят на кожата това време без защита е 5 до 15 минути или 75 до 225 минути със SPF 15.

Съветваме те, да си осигуриш едно безопасно лято, а най-доброто време за пазаруване на слънчева защита е сега, преди разгара на сезона!