Подарък за 14 февруари

Подарък за 14 февруари

Подарък за 14 февруари

Подарък за 14 февруари, както и за всеки друг празник, трябва да отдаде почит на празника – да бъде, както се казва, „в темата“. Помислете, за тези Топ 5 идеи за подарък на Свети Валентин и какво още можете да подарите на половинката си за Свети Валентин.

Традиционни подаръци за 14 февруари

Традиционни празнични подаръци на този ден са: валентинки във формата на сърце, луксозни букети цветя, шоколадови бонбони, плюшени мечета и т. н. Цветя, сърца, вино и много кич за Свети Валентин.

Подарък за 14 февруари

Разбира се, може да направите и нещо необичайно. Може да направите нещо ръчно. Може да организирате романтична вечеря, било то в ресторант, хотел или у дома. Въпреки това, рано или късно тривиалността става скучна и искате да зарадвате любимия с нещо необичайно, нещо, което ще помни дълго време.

И така, нека разгледаме няколко варианта за подаръци за Свети Валентин (14 февруари).

Бельо

Подаръкът, макар и да не е оригинален, не предизвиква безразличие. Трябва да изберете педантично бельо, без да грабвате първата опция, която попадне. Тук, всичко трябва да е идеално. Такъв подарък отговаря на случая 100 процента!

Пеещи балони

Подобно на спално бельо, подарък, подходящ и за двата пола. Такива балони при докосване издават музикални звуци, има копия, които „пеят“ специални поздравителни песни.

Подарък за 14 февруари

Карта за подарък

По-подходящ за момичета – почти всички салони за красота предоставят сертификати за подарък на услуги за красота. Момичетата обичат да се глезят с такива неща. Не всички, въпреки че в много козметични салони има такава услуга като къпане във вана, пълна с пенливо шампанско, в която плуват розови листенца. В петзвездните хотели има нещо подобно, а именно – гости (предимно мъже, които обичат да глезят дамите си) молят персонала на хотела да напълни банята с мляко и да украси всичко с розови листенца.

Валентинки

Може да изрежете много валентинки, да надпишете всяка от тях по оригинален начин, да ги ароматизирате с любимия си парфюм, да ги поставите в красива кутия (за предпочитане във формата на сърце) и да ги подарите на любимия човек.

Бижута

Перфектният подарък! Трябва, обаче да се уверите, че вашата друга половинка наистина обича бижутата – има и такива, които остават безразлични към фантазиите на бижутата, дори и сред момичетата. Ако това не е вашият случай, тогава не се колебайте да купите оригинални накити – обеци, пръстени, верижки, висулки, колиета, гривни. Може, също така да купите грациозна гривна за глезена със сърдечна висулка за момиче или пирсинг. Правилният избор на опаковка е важен – красивата чанта със сърца ще е много полезна.

Подарък за 14 февруари

Как да изберем подарък за 14 февруари

Важно е, да запомните, че изборът на подарък е въпрос, който изисква подготовка под формата на познаване интересите на човека. Мислейки за празничен подарък на вашата приятелка, по-добре е веднага да се откажете от покупката на козметика, парфюми и домакински уреди. Има голям шанс да пропуснете, а празничното настроение ще е помрачено от неприятен послевкус.

Домакинските уреди са най-грешният подарък за момиче или жена.

Получавайки месомелачка на Свети Валентин, макар и маркова, но месомелачка, всеки представител на нежния пол ще си помисли, че виждате в нея само постоянно готвеща-миеща-почистваща любовница, а не Красива жена. Всичкото, настроение ще е тотално провалено, а празникът отива по дяволите.

Вижте малко по темата: Любов, секс или страст за 14-ти февруари

След това ви съветваме, ако все още не сте загубили желание да угодите на избраницата си (или избраника) на този прекрасен празник, по-добре е първо да попитате, какво би искала тя / той.

Помнете:

Това трябва да се направи случайно, без позоваване на предстоящото тържество. Тогава, остава само да използвате получената информация и да се насладите да видите радостните емоции по лицето на любим човек, който в крайна сметка е получил нещо желано.