От колко любов се нуждаеш

колко любов

Мислил, ли си някога, от колко любов имаш нужда?

Мъжете и жените са изключително различни, колкото и да си говорим, за всеки от тях понятието „колко любов“ има различни измерения.

Двата пола се различават не само биологично, но и по редица характеристики, които за повечето от нас са неразбираеми. Партньорите, могат лесно да превъзмогнат различията между себе си. Това най-силно се долавя, когато мъжете съобразят емоционални изисквания с тези на жените.

Реално всеки живее със собственото си либидо.

Трудността се появява, когато партньорите имат индивидуалност. Независимо дали е мъж или жена, всеки човек има различна нужда от секс. Във всяка връзка, това се забелязва едва след време, но преди това и в самото начало е невъзможно да бъде уловено.

Под опиянението на любовта, всичко изглежда нормално

С времето може да излезе, че всеки има различни предпочитания и наклонности. И в този етап, започват да страдат обстоятелствата, а това е повече от фрапиращо на моменти. Пренебрегнатият може да се чувства отхвърлен, потиснат, а партньорът, който е подложен под натиск да смята, че е търсен и преследван само за едно. Което и да е, двамата остават на мнение, че вече нищо не е както преди. По този начин и двамата изпитват недоволства един от друг.

Сексуалността, често излиза важна за връзката

Тук, обаче не говорим за съвместимостта, която играе решаващата роля. Това дали по нататък ще има бъдеще връзката или не, също зависи от съвместимостта.

Много често се оказва, че и партньорът, който има по-силно либидо, може да навакса със самозадоволяване. Това не винаги е решение на временното положение. Често сексуално неудовлетворените партньори намират някой на вън, а това им носи нуждата от това, което липсва вътре. Такива двойки, според специалистите се нуждаят от помощ и изясняване взаимно на отношенията си.

Ако апетитът за секс угасне, това не винаги значи край

Често се случва, временна липса на нужда от секс или други фактори оказват влияние. Според проучванията се излиза, че много от мъжете се примиряват с положението към момента и приемат рутината в секса. Не малко са и случаите, в които мъжът се наглежда на телевизия, а след това захърква под завивките или още на дивана. Разберете всичко около темата: Табуто около суинг секса.

Не е за пропускане и мига, че всяка жена след секс се нуждае от внимание, прегръдка, целувка, разговор. С една дума топлина, а често това е само „мираж“. Жените искат, след оргазъм да се отърсят изцяло от натрупания стрес и напрежение, а не да ги третират като „леки жени“. Уви, това не е така познато за мъжа и често се получава именно, тук разногласието в секса.

В заключение, само може да добавим, че „секс“ и „любов“ са несъвместими там, където има неразбирателства, сплетни, караници и викове.

Ето, защо всеки индивидуално си има своята нужда от любов, но тя не бива да е опипряна от антилюбовни схващания!