Нещата, които мъжете забелязват във външността ти

женски тайни

Външността ти, не е само от дълги крака, секси дупе и голям бюст!

Със сигурност не си се замисляла, кое е нещото, което така влудява мъжете и което ги кара да се обръщат след теб в МОЛ-а, на улицата или на опашката за билети. Е, ще ти признаем. Въпреки, че мислиш „мъжа“ за първичен и елементарен, той не гледа само в дупето или бюста ти. Той забелязва външността ти вуъв всичките й аспекти!

Психолозите откриха още куп неща, които могат да влудят един мъж, дори той никога, преди да не те е срещал. Оказва се, че ароматът, дрехите и секси жестовете са едно на ръка. Има значително по-изненадващи, неща, които светят като лампичка на светофар за Мачото, без ти дори да подозираш.

Ето и 10 неща, които мъжете забелязват във външността ти.

Гласът ти!

Чувала си, че гласът може да провокира фантазии и дори възбуда. Е, ще ти кажем, че е така. Дори в магазина плащайки касовата сметка или на телефона, говорейки с оператора, гласът ти е онзи, който може да побърка мъжа. Важни тук са дълбочината и мекотата, дори да нямаш познания какъв би бил секси гласът, то поне опитай да говориш бавно и спокойно. Тънкият и висок глас изнервя мъжа.

Нервниченето!

Тук имаме впредвид не постоянно мрънкане за щяло и нещяло, цупене или скарване с продавачката на щанда, а прехапването на устните в кафенето, докато четеш списанието или разглеждаш нетбука си; играта с пакетчето захар в чинийката; мятането на коса в страни и т.н. Виж, научи и някои тънкости около френския маниер.

Високият ток

Колкото и да не приемат за нормално изтезанието на жените да ходят на такива обувки, всеки втори мъж полудява по високия ток на дамата.

Секси походка

След като си обула толкова високи обувки, няма как да не излъчваш сексапил. Това е беспорен факт. Има и още една причина да накараш мачото да се загледа в теб. Тя е леко поклащащата се и сладурска походката.

Индивидуалността ти

Много от мъжете забелязват факта не, че си облечена по последен писък на модата и като по „калъп“ се преливаш с всяка следваща на улицата. Индивидуалността ти те откроява от останалата маса.

Ароматът на косата

Никак не са малко и представителите на силния пол, които инстинктивно се обръщат след дама, чиято коса се вее на метър след тях, минавайки по улицата. Така, че ако искаш да си впечатлителна, винаги измий и нагласи фризурата си. Не забравяй и свежият, нежен и лека аромат за коса.

Кадифена кожа

Едва ли случайният мъж от улицата ще се докосне до кожата ти, но ако искаш да направиш силно впечатление на някой друг, то поддържай идеално свежа, хидратирана и мека кожата на тялото си.

Неподправен ентусиазъм

Доказано е, че момичетата, които се впускат лудешки във всяка щуротия и непредвидена ситуация, са много по-привлекателни за мъжете от тези, които се цупят и мрънкат все за нещо. Маникюрът се чупи, нещо все може да се разлее, дрехата може да не е най-подходяща за конкретната извънредна ситуация. Ако сама не го преодолееш, едва ли ще направиш силно впечатление на господин „Изискан“.

Гримът има значение

Никой мъж не обича да целува „фараон“, но дискретният грим направо ги побърква. Малко гланц, за да направи устните ти сочни, леко подчертани очи за сексапил, това не остава незабелязано.

Пръстите

Установено е, че в единични случаи мъже си падат по конкретна и нестандартна част от телата на жените. Така сред множество проучвания, данните показват, че най-голям процент от представителите на силния пол, след страстта си по – дупе, деколте и крака, си падат по пръстите на краката. Някои са фенове на китките и пръстите на ръцете, а някои от тях са луди по вратлета, ключица, колена и т.н.

Ех…Всеки с номера си!