Най-добрият подарък за 8 март

Най-добрият подарък за 8 март

Най-добрият подарък за 8 март

Всички хора знаят, че вниманието е най-добрият подарък за 8 март. Всъщност това е нещо, което е представено, изразено в най-различни форми – от букет цветя до „maseratti“. Освен това евтиният подарък изобщо не е еквивалентен на цената на вниманието и отношението на дарителя.

Определящият фактор е качеството на отношенията, между хората, а не цената на настоящето… Така наскоро приятелка на автора на статията, попитала за желания подарък. Отговорила, че ще приеме всичко…„Всичко, което ви харесва“ обаче е твърде неясна ориентация. Ще възприемем красотата, естетиката и функционалността.

Най-добрият подарък за 8 март

Цветя за 8 март – Подарък за 8 март

Основното ястие се сервира с гарнитура, без която кулинарният състав няма да бъде пълен. Същото е и с подарък – основната изненада изисква добавка под формата на букет цветя и пощенска картичка.

Най-добрият подарък за 8 март

Цветята трябва да са живи

Има умни мъже, които дават на момичетата красиви, но все пак изкуствени цветя и след това са изненадани от странното изражение на лицето на любимата си). Ако връзката е силна и не става въпрос за някаква раздяла, тогава трябва да се въздържате от закупуване на жълти цветя, защото „жълти лалета, признаци на раздяла …“, а не само лалета – рози и други цветя, това също важи.

Ето и Как да се превърнете в истинска дама – Честит 8-ми март на всички жени!

Червените цветя символизират страст, белите – чистота и невинност, сините – лоялност. Познаването, макар и минимално, на езика на цветята, може да предотврати смущение и дори кавги.

Най-добрият подарък за 8 март

Пощенска картичка за 8 март, а може би красиви: Пожелания за деня на Жената – Честит 8-ми март!

Пожеланието трябва да е от сърце. То трябва да носи лично послание. То трябва да излиза от душата и ясно да показва докосва душата на получателя му. Само тогава, онзи, за който е предназначено, ще може да оцени стойността на такъв дар!

подарък за 8 март

Подаръци за 8 март

Време е да поговорим и за подаръците. Може да представите интересно декорирана музикална кутия с пощенска картичка – романтичните момичета със сигурност ще го оценят.

Не отписвайте кукли и меки играчки. Не само малките момичета са доволни от тях – големите също обичат неща, които са им скъпи на сърцето. Грациозна порцеланова фигурка балерина и плюшено мече традиционно карат момичетата да се чувстват сантиментални. Макар и не всички – има млади дами, които смятат подобни подаръци за „розови сополиви сапунки“. Така че, когато избирате подарък, трябва да вземете предвид характера на този, за когото е предназначен. Може би тя обича да ходи в стрелбището и обича да използва тоалетна вода за мъже, а вие й давате розов подарък… И все пак, имайте напредвид, че предпочитанията на момичетата може да са много противоречиви.

Козметика и парфюмерия за 8 март

Козметиката и парфюмите ще бъдат добри подаръци само ако сте наясно с вкусовете на друг човек. Ако не сте сигурни точно, тогава е по-добре да представите сертификат/ваучер за покупки в козметичен магазин.

Най-добрият подарък за 8 март

Най-добрият подарък за 8 март

Други подаръци за 8 март

Красив, оригинален и готин подарък за 8 март е фотосесията. Много момичета мечтаят да бъдат заснети на филм от професионалист, който знае нюансите на успешната снимка, за разлика от аматьорските приятелки. След това може да качите себе си, красива, в социална мрежа или да оставите снимки за личния си албум.

Друг достоен подарък ще бъде фотоколаж. Такъв представя най-радостните моменти от живота на едно момиче. Също така, с помощта на колаж, може да разкажете историята на една връзка. Всяка двойка има милион или два лични снимки, което ще направи страхотна история. И всичко това трябва да бъде красиво декорирано.

Може да поднесете подарък на живо – коте, кученце, риба и т.н., най-важното е да уговорите това предварително.

Момиче, което обича спорта, може да получи членство във фитнес клуб, но любовта към физическата активност трябва да бъде ключов фактор, в противен случай недоволството не може да бъде избегнато. Съществува и риск, това да се възприеме като намек, че е време да загуби токчета от кг.

Съвсем очевидно е, че може да изразите вниманието си, което е най-добрият подарък за всеки празник, по различни начини. Личността е на първо място: преди да купите подарък, помислете, за кого е предназначен. Без това условие ударът няма да бъде сто процента.