Мацки, който си падат по лошите момчета

лошите момчета

Дали и ти си от онези мацки, който си падат по лошите момчета?

Е, сега ако някоя от вас каже, че си пада по-скучни и примерни мъже, а не по лошите момчета?

Ако желаете такъв до себе си, едва ли някой ще и се върже! И все пак, такава дама ще е достойна да и свалим шапка…

Но няма да говорим за редките представители на двата пола, а за тези, по които всяка жена е хлътнала, а именно „лошите момчета“.

И колкото и да си приказваме, нека сами пред себе си признаем. Дори да плакахме много по-поредната бивша връзка, пак сме готови да посегнем. И то, не към примерните мъже, а към онези, които ни носят много болка и тъга.

Кои са лошите момчета

Често си задаваш въпроса: „защо тъкмо на мен се случва това“? При това, винаги когато си останала сама да ближеш раните си. Е, ще те успокоим ли, ако ти кажем, че не си единствената? Спри да мислиш, че само ти привличаш като магнит „лошите момчета“. Научи си, урока и прави разлика, между лошите момчета или свестните типове.

Да, права си с тях, сексът винаги е многообразен, див и необуздан… Но заслужава ли си, да търпиш редица други неща, само за него?! Пък и да не забравяме, колко млади дами на 18 и смятат, че са срещнали „голямата любов“. Впускат се със затворени очи и главата в пропастта, а след по-малко от 10 години си скубят косите. Това, след поредната беля на малчугана и ридаят, наред с пеленачтетата, които вече имат.

Е, къде тогава са лошите момчета“?! Да не говорим за онези, които станаха наркомани, престъпници или други. Разбира се, може лошото момче да не изглежда такъв на пръв поглед. Може да кара лъскав автомобил. Може да има много пари, но нека и това не е мерница за това да бъде твоят избраник. Помни, че:

„Много мъже живеят с усещане, че някъде ги чака по-съвършена играчка от теб самата“.

Защо жените си падат по хулиганите

Много пъти се оказва, че знаеш, че „той не е за теб“ и вместо да бягаш, колкото сила имаш, ти се пускаш по течението и дори обратно на предположенията, натрапваш се. От тук, насетне започва голямото ходене по мъките. Излиза и, че все е зает, а извиненията са от основателно по-основателни. Ти, се чувстваш виновна, но и леко пренебрегната. Помни, че мъж с такъв подход, колкото и галантен да е, едва ли ще бъде такъв в очите ти след 20 часа, заедно. И все пак „лошите момчета“ са като магнит за дамите. Това е така, защото, както вече знаем – противоположностите се привличат.

Как да постъпя, когато пак срещна лошото момче, което разбунтува диво сърцето ми

Е, на този въпрос, едва ли има място за съвет. И ако ти, сама не узнаеш, какъв човек искаш до себе си, то едва ли някой може да ти каже. И все пак, ако имаш достатъчно време да се „луташ“, то може и да се гмурнеш презглава в поредната страстна авантюра… Но, вече поне ще знаеш, за какво става дума.