Красивите устни

Красивите устни

Как да създадем красивите устни

Красивите устни правят момичето много женствено и съблазнително. За щастие, дори ако една дама не е надарена с пълни устни от природата, лесно може да използва услугата за увеличаване на устните или да постигне този ефект с подходящ грим.

Най-добрият начин да направите това е, чрез контуриране. Професионалистът въвежда специален материал в устните и след това внимателно го разпределя, създавайки необходимия обем и форма. Важно е, само тази процедура да се прави от висококвалифицирани специалисти. Тогава резултатът ще е красиви устни, а самата процедура ще е по-малко болезнена.

Увеличаването на устните може да създаде красива форма, дори да очертае контура, а също така да помогне да се отървем от малките бръчки. В някои случаи, ако долната устна провисва малко или горната устна е твърде тънка, тази процедура е дори препоръчителна.

С красиви устни, цялото лице ще се трансформира

Красивите устни

Те ще украсяват всяко момиче и с всякакъв вид външен вид, на всяка възраст.

Зашеметяващ грим за устни

Устните са една от основните характеристики на лицето, които могат да ви накарат да изглеждате сочни, апетитни и секси.

Красиви съблазнителни устни

С тях може да направите силно изявление за себе си. От векове жените наистина са очаровани от разнообразни цветове за устни. Днес рисуването на устни се превърна в изкуство! Да, това е равносилно на рисуване, върху платно.

Творческо изкуство – красивите устни

 1. Следи от животни по устните:

Животинските щампи са класика, когато става дума за мода. Независимо, дали става въпрос за рокля, аксесоари или маникюр, животинският принт е обичан от всички привърженици на модата. Най-вдъхновяващият принт е оцветяването на величествения гепард. Използването на розова и черна комбинация придава на дизайна невероятен ефект.

Красивите устни

 1. Изкуството на аниме, върху устните:

Вдъхновени от комикси и поп арт, момичетата често използват интересен грим за устни под формата на рисунки и аниме ефекти, оформени с тъмни очертания, за да засилят ефекта. В центъра на устните, светлите цветове се използват специално за плавен и точен преход.

 1. Текстуриран грим:

Погледнете това блестящо изкуство, то наистина е вдъхновяващо! Гримът богат на тъмни и черни цветове с малки нитове на устните създава невероятна текстура.

 1. Гланц грим – диня и изкуство:

Изкуството под формата на диня е ефективно направено с високо гланцово покритие. Има светлозелен нюанс по външните ъгли на устните, а в центъра е изпълнен със светло розов нюанс. Моделите семена, нарисувани в центъра на устните, ясно показват фигурата!

Красивите устни

 1. Омбре изкуство:

Този грим в момента е най-горещата тенденция, сред моделите и актьорите. Омбре ефектът може да се направи с различни мощни вариации. Този грим за устни, използва комбинация от разкошно лилаво и розово.

 1. Микросфери за устни:

Това изкуство за гланциране на устни има пълно право да носи титлата супер великолепно! Микро гранулите, използвани в изкуството на ноктите, превръщат обикновения грим в красив и вълнуващ. Богатият лилав цвят придава остро и интензивен цвят на устните. Със сигурност, това изпълнение изисква сила и решителност!

 1. Цвят на устната меланж:

Това блестящо изкуство за устни изглежда не по-лошо от рисуването. Единствената разлика е, че устните са като платно! Ярките цветове се сливат в омагьосващ вид. Цветовете в ъглите на устните, създават истински ефект от различните нюанси.

Красиви устни

 1. Блестящи устни:

Всички обичаме искрите! Те придават малко блясък на грима. Класическо червено и комбинация от злато изглежда красиво и смело.

 1. Панда на устните:

Може лесно да създадете това, като нанесете бяла основа, върху горната и долна устна и я завършите с четири черни кръга, които ще обозначават очите и ушите. Това е наистина лесен начин да се гримирате и в същото време е много интересен!

 1. Блестящи текстурирани устни:

Високо иридисцентно синьо и тюркоазено с микро пайети се използват за създаване на красиво изкуство. Цветът изглежда красив и жизнен.

 1. Цветни гранули за устни:

Текстурата, създадена върху устните, е невероятна. Цветна комбинация повдига грима на устните до високо ниво на креативност.

 1. Rhinestone (камъни) на устните:

Този грим изглежда креативен. Той е проектиран с кристали с различни размери, за да създаде блестящ и лек ефект.

 1. Звездна нощ на устните:

Вдъхнете живот на любимите си картини! Всички любители на изкуството ще харесат тази версия на звездната нощ на Ван Гог.

 1. Тюркоаз:

Това е красив грим, създаден от перфектни пукнатини в тюркоазно. Опитайте да комбинирате с тюркоазен маникюр. Ще изглежда перфектно!

Сами виждате, че ефектът на красивите устни може да се постигне по много начини. Изберете един от тях и нека бъде вашата визитка!