Как спи мъжът – какво означава това

как спи мъжът ти

Как спи мъжът ти, какво означава това?

Сладко, сладко гушнал се в теб, прегърнал възглавницата или се е свил на кълбо като „зародиш“. Твоят мъж изпълва душата ти и те кара още по-силно да го желаеш и обичаш?!

… А, може би тъкмо начинът му на подобна дрямка създава несигурност у теб самата или те дразни?!

Какъвто и да е отговора, предлагаме ти да продължиш да четеш. Да узнаеш, какво говори начинът на сън у мъжете…

Прегръдката на Морфей е повече от сладка за всеки, нека го признаем.

Че кой не обича онзи момент, когато сутрешната аларма иззвъни, а ние се завием през глава и си обещаем още 5 минутна дрямка.

Дори да не подозира половинката ти, начинът му на спане издава много от личността. И ако до сега не си го опознала, то време е, да чуеш „диагнозата“ на психолога:

Мъжът спи по гръб!

Това е „царската“ поза. Той е решителен , самоуверен, и вярва в бъдещето. Силно спокойна натура е, уравновесен и умее да запазва самообладание. На такъв мъж може да се разчита по всяко време и за всичко.

Мъжът обича да ляга по корем

Лицето му е здраво притиснато във възглавницата. Може да се потопи в съня, сякаш е „буба“ увита в пашкулче. Такъв тип мъже са активни, но и леко неспокойни. За да прогнозира и да събере смелост срещу проблемите, той се нуждае от време и решителност. Ако усети враждебност, бързо се затваря в черупката си. Не притискай такъв мъж, дари го с нежност и му дай спокойствие.

Мъжът спи на една от двете страни

Тази поза говори за уверен мен. Той не винаги е „скалата“ която ти познаваш. Вътрешно е раним, а и често се чувства самотен. Леко привития на зародиш вид, ясно показва, че е уязвим. Много пъти тези мъже сънуват детството си и го бленуват като загубен рай. Такъв мъж може да не ти признае, но често има нужда да бъде даряван с любов и внимание. Не прекалявай обаче с нищо, за да не те сметне за майка ти. Дарява само ласка, разбиране и малко внимание.

За тайнствената страна на сънищата, научете още от тук!