Как се държат зодиакалните знаци в леглото?

зодиакалните знаци в леглото?

Интимният живот за всички е пълен с възход и падения. Дори и да сте сигурни в уменията си, не винаги ще имате достатъчно познания в тази област…Нито пък има граници за съвършенство…

Днес ще ви кажа как да подобрите сексуалния си живот.

Питате се: „Какво искат жените и мъжете в секса?“ Ето ви и някои:

Топ съвети за всеки знак на Зодиака!

Секс хороскоп. Как се държат зодиакалните знаци в леглото?

Овен

Вие сте активни и пленителни, готови да поемете инициативата в отношенията. Винаги се стремите да получите това, което искате. Между другото, всички Овни обичат, време на интимност партньорът да докосва косата или главата им.

Телец

За Телец, прелюдията е важна, смислено всичко е тактилен контакт, мирис и звук. Затова, обърнете дължимото внимание на подготвителния процес. Така, спиращата дъха нощ е гарантирана. Между другото, представителите на този зодиакален знак обичат да получават и да се раздават.

Близнаци

Хората, родени под този знак са освободени от интимни ласки и сексуални желания. За тях е трудно да се срамуват. Те са по същество експериментатори, така че не им отказвайте удоволствието да въведете нещо ново в сексуалния си репертоар.

Как се държат зодиакалните знаци в леглото?

Рак

За представителя на този зодиакален знак е важна психологията на общуването. Ракът има добре развита интуиция, затова е лесно да познае, какво иска неговия партньор. Що се отнася до собствените му желания, то оралните са любими.

Лъв

Лъвовете са много темпераментни и страстни любовници. Те не се губят в леглото, знаят точно, от какво имат нужда и в какво количество. Ерогенната им зона е гърба. Затова поглезете Вашия Лъв с масаж. Той ще го оцени.

Дева

Интимността интересува Девата повече, отколкото го показват. Те обичат да получават и доставят удоволствие. Много нежните докосвания са приятни за самите Деви. Нежността е ключът към сърцето на Дева.

Как се държат зодиакалните знаци в леглото?

Везни

Думите играят огромна роля. Мълчанието няма да може да завладее сърцето на този зодиакален знак. Идеалната атмосфера за секс с Везни е на фона на любимата му музика. Така с по-нежни фрази, може да докоснете най-интимните му зони.

Скорпион

Скорпионите обичат, когато всичко се случва така, както искат. Те обичат да доминират. На тях всички трябва да са послушни. И наградата не е далеч.

Стрелец

Перфектният сексуален контакт е неочакван, когато спонтанно се появява. Опитайте нещо ново и внезапността ще бъде оценена от вашия Стрелец.

Какво искат жените и мъжете в секса?

Козирог

Ерогенните точки на Козирозите се намират на краката. Възползвайте се от това. Докосвайте краката им по-често, масажирайте ги. Вашият партньор ще остане доволен и ще ви даде незабравими моменти.

Водолей

Водолейте са идеалисти по своята същност. Само секс, чрез голяма взаимна любов и на фона на атмосферата от романтиката могат да получат истинско удоволствие. За този зодиакален знак, важно е всичко да е красиво.

Удоволствието трябва да настъпи не само интимността, но и естетическа страна.

Риби

Това са почитателите на нежност и ласки, целувки и мрачни погледи. За тях удоволствието за другата половина е на първо място. Те ще направят всичко така, че техният любим човек да е доволен от тях и да получи голямо удоволствие от времето, прекарано заедно.

Научете още като денят на раждане има ролите над съда и характера Ви!