Как да превъзпитам любимия

Как да превъзпитам любимия

В задаващият се „месец на Любовта“ много двойки си задават едни и същи въпроси. Интересно, звучеше и новина, която излъчиха медиите по въпроса:

„Защо най-много двойки се разделят в месец януари“.

Данни и факти бяха събрани от множество провеждани проучвания, компетентни мнения на специалисти, учени, психолози, които са единодушни, че действително в първият месец на новата година се разделят най-много семейства и дългогодишни двойки.

Ако и вие сте на ръба, пред „разпад“ на връзката, дайте си време. Така ще може да обмислите проблема в детайли. Ще имате възможност да опитате да промените някои неща.

„Как да превъзпитам любимия“!

Ако все още изпитвате чувства и смятате, че това не бива да е краят на партньорството ви с дългогодишната Любов, то струва си да продължите да четете!

Годините минават, чувствата не са така пламенни, а мъжът, който някога ви носеше кафе в леглото, сега предпочита телевизора или лаптопа.

Чудите се, как заменя всичко това за няколко минутното гушкане за „Добро утро“.

Как да моделираме „Любимия“ по начин, който да промени всичко и да съхраним връзката си още години наред.

Предлагаме ви 9 техники свързани с въпроса на всяка трета дама, а именно:

„Как да превъзпитам любимия“.

Милвайте го!

Домакинската работя няма край, а с нея рутината е обзела дните ви. Ако това е поредната утрин, в която вие се борите с камари пране, които чакат да бъдат изгладени, а половинката ви лежи тихомълком пред телевизора, то време да промените нещата. Седнете или се гушнете в него. Погалете го, целунете го. Установено е, че в моменти на нежност, мозъка произвежда хормона окситоцин, а той от своя страна засилва усещането за удоволствие, интимност и страстта може отново да пламне.

Гледайте другите

Дори да не ви се вярва, само мисълта за друг мъж може отново да разпали чувствата на Любимия ви. Пийте една чаша кафе с ваш колега или стар приятел от колежа и направете нещата деликатно така, че Вашия човек да научи. Когато усети заплаха, макар безобидна, той сам ще отдели повече време и грижа, за да бъде с вас.

Дръжте го на дистанция

Обидена сте, че цяла седмица, мъжът ви не пипа нищо в дома. Нито пазарува, нито изхвърля боклука. Опитайте се да покажете, че сте обидена и не разговаряйте с него. Не го гледайте, а когато той ви заговори, правете се на разсеяна. Ако той ви обича и уважава ще потърси начин да промени ситуацията, опасявайки се, че ви губи.

Ласкайте Егото му

Питате се: „как да му кажа нещо, което не го мисля“. При все това той е така обикновен. С времето до толкова двама души свикват един с друг, че дори „гениалността“ на другия може да ги дразни и да не намират нищо интересно в нея. Истината обаче е, че колкото повече комплименти получава човек, толкова повече се старае. Като се замислим дори, много по-добре е да кажем мила дума по „сладникав“ начин, вместо да нахлузим иронична маска.

Да живее разбирателството!

Няма спор, че неща, които ни дразнят винаги ще има, но важно е да усвоим тактиката да казваме това, което не ни харесва по начин, които ще се приеме по-благосклонно. Ето, например ако викате и крещите за дребните неща, то Любимият ви нищо чудно да ви приеме за властната и вечно изискващата майка, а това автоматично ви отнема имиджа, които имате. Много по-лесно ще е да кажете с мила думичка: „Извини ме мили, но би ли намалил телевизора, пречи ми да се съсредоточа“, вместо навъсеното: „Няма ли да спреш този звук, наду ми главата“.

Определете вашата зона

Всеки има нужда от лично пространство и ако домът е вашето място, то определете си вашата зона. Никой не казва да преграждате помещенията, но нека даден кът да е само ваш, когато искате да останете сама и това да е известно на останалите в дома.

Денят се познава от утрото

Вечерта за всеки е изнервена, изпълнена с напрежението от работа, градски транспорт, домакински задължения. За сметка на нея утрото е нежно, мило и приятно. Опитайте в първите минути от събуждането си да предадете цялата нежност, която изпитвате към вашият Любим. Сближаването сутрин, на ставане внася много хармония, топлина и разбирателство във всяка връзка. Научете и: „Защо е полезно да правиш секс всеки ден!“.

Забавете плащането

Знаете, че днес изтича срока за плащане на интернета или кабелната. Не бързайте с плащането. Оставете се да ги изключат, а за целта организирайте романтична вечеря. Може да приготвите нещо вкусно, да запалите свещи и да купите бутилка червено вино. Така ще имате цяла нощ на разположение и сами за едно прекрасно изживяване.

Без кавга не може

Тук е мястото да си припомним, че „Няма комин без пушек“.

У дома нищо не е наред. Мъжът ви закъснява за вечеря, свекървата ви е на гости, без да сте я очаквали. Едва удържате гнева си, особено след поредните й излияния и „маслото, което хвърля в огъня“. Опитайте се да не крещите и да не показвате гнева си, когато всички се съберете. Направете го по-различно и драматично. Разплачете се, кажете, колко сте била притеснена. Да събудите чувствата на вашия Любим по този начин, има много по-голяма сила, от кавгата. Не правете театрото всеки ден, обаче.

Дали Вие, дали любимия, все някой трябва да бъде превъзпитан!

Направете Вашата промяна по начин, за който говори сърцето ви, пък да става, каквото ще. Поне сте опитали!