Как да върнем тръпката от секса

тръпката от секса

Любовта и страстта са на изчерпване, рутината обзема интимните отношения и тогава си задавате въпроса: Как да върнем тръпката от секса?

Така ви се иска всичко да е както някога. Да сте Богиня в любовта. Краят все още не е дошъл…

Ето как да върнем тръпката от секса:

Съществуват методи, с които може да върнете чувствеността и тръпката от секса. Предлагаме ви няколко изпитани техники, за чието действие гарантират, както специалисти, така и изпиталите ги:

Време да сте заедно

Осигурете си няколко часа, в които да прекарате заедно, у дома и без да бързате за никъде. Добра тактика е гледането на възбуждащи филми заедно. Опитайте да се отпуснете. Може да почувствате вълнение, напрежение, леко притеснение. След това затворете очи и целунете партньора си, като си представите, че сте героинята на филма.

тръпката от секса

Танци за либидото

От край време е доказано, че танците повишават либидото у всеки. Ориенталските танци, например развиват пластичността, стягат бедрата и корема. Курсовете по танци могат да сътворят чудеса не само с тялото ви, но и с психиката, а самите знания да приложите като Богиня на любовта с човека на вашите желания.

тръпката от секса

Ухания на жена

От край време парфюмът е признат за най-силен афродизиак. С аромат на жена, винаги може да прирастите любимия човек. Използвайте етерични масла, за да предизвикате производството на феромони.

тръпката от секса

Секс по телефона

Не е случайно, че има точно такива услуги. Гласът силно може да въздейства над желанията и психиката на човек. Използвайте вашият вълшебен глас, за да съобщавате секси новинки на любимият мъж. Така по време на работа, едновременно ще го накарате да мисли за вас и да тръпне в очакване на предстоящата среща.

тръпката от секса

Еротика в бельото

Прозрачното и дантелен бельо може да предизвика неочаквани фантазии. Женската привлекателност може да се срине под тежестта на неуверената ви натура, но секси бельото може да покачи либидото ви до неузнаваемост. Поглезете себе си с нов комплект секси бельо, а за половинката оставете възможността да се любува на тялото ви, докато съблича или разкъсва ефирните материи. Помнете, че не идеалната форма, а вашата разкрепостеност могат да ви превърнат в Богиня на любовта.

Съществуват, още множество трикове, с които сама ще се убедите, че страстта не си е отишла… Тя просто е потисната, там някъде в меланхолията на ежедневието и рутината на дните ви. Върнете я по начин, който никога не сте и предполагали, колко лесен може да е… Научете, що е то любовта