Какво означава кихането в понеделник

Какво означава кихането в понеделник

Има много видове гадаене, а днес ще поговорим за кихането в понеделник

Помислете си, само за тези видове, за които и вие сте чували, било то от прабаба ви, било то от приятелки или кой знае откъде и имате ли си представа какво точно показва кихането в понеделник?…

За някои видове гадания са нужни пръстени, восък разтопен във вода, огледало, боб, картите Таро, кафе и т.н. и т. н. Има толкова много вариации на това по един или друг начин да надникнем в бъдещето.

Кихането в понеделник – що е то

Как кихането в понеделник може да ви помогне за сбъдване на мечтите, вижте сега:

Съществуват някои видове гадаене, които не изискват никаква подготовка, специални атрибути или познания. Едно такова е кихането. Макар да звучи малко несериозно, това е наистина надежден и доказан метод за ясновидство. Това е много просто гадаене, което се състои в това, че след като кихате, трябва да погледнете в нашата гадателка, където ще откриете различни тълкувания и прогнози с точност до час.

Кихане в понеделник по часове

Ако кихнете между:

0:00 – 1:00 – ако кихнете в този часови диапазон, това наистина е вашият ден, ще бъдете очаровани и ще можете да покорите мнозина с чара си.

1:00 – 2:00 – ако кихавица ви обземе в тези часове, то в близко бъдеще ще получите съобщение или писмо.

2:00 – 3:00 – днес ще чуете неочакван и много приятен комплимент, отправен към вас. Това ще ви достави голямо удоволствие.

3:00 – 4:00 – оказва се, че ще имате флирт. С весело и палаво настроение ще флиртувате няколко дни, без да спирате.

4:00 – 5:00 – възпрепятства ви лоша черта на характера – нерешителност. Помислете за това, може би е време да действате.

5:00 – 6:00 – езикът ви е враг. Не трябваше да казвате на приятелите си за тайната си. Това ще създаде куп затруднения.

6:00 – 7:00 – няма да се случат значими събития. Времето е абсолютно неутрално. Може просто да игнорирате този ден.

7:00 – 8:00 – ще имате гост, но не сте очаквали да ги видите у дома.

8:00 – 9:00 – някой непознат страда за вас. Известното тук е, че има руса коса.

9:00 – 10:00 – ще получите не особено щастлива новина за приятеля си, но не се отчайвайте. Скоро всичко ще се промени към по-добро.

Кихане в понеделник между тези часове:

10:00 – 11:00 – подгответе се да чуете признание в любов, но само от вас зависи какво да правите по-нататък.

11:00 – 12:00 – приятелят/приятелката ви е очарован/а от вас. Всичките му/й мисли са свързани само с вас.

12:00 – 13:00 – трябва да се приготвите за страхотна романтична среща, очакват ви много приятни изненади и ярки впечатления.

13:00 – 14:00 – не се притеснявайте за връзката си с приятеля си, въпреки външната му студенина, винаги присъствате в мислите му.

14:00 – 15:00 – можете да сте сигурни: този, за когото мечтаете, също изгаря от желание да се срещне с вас. Очаквайте покана за среща.

15:00 – 16:00 – предстоят ви големи неприятности: избраникът ви е подготвил труден тест и трябва да намерите сили в себе си, за да се справите с него.

16:00 – 17:00 – очакват ви неприятни разговори, може би дори конфликт, но твърдо знайте, че половинката ви обожава.

17:00 – 18:00 – днес си легнете рано. Очакват ви приятни сънища, чийто главен герой е вашият избраник/ца.

18:00 – 19:00 – очаква ви благоприятен спокоен ден. Няма да сте обременени с проблеми и конфликти. Ще имате спокойна вечер в домашен кръг.

Кихането в понеделник по часове

19:00 – 20:00 – бурно разправяне със спорове, с повишен глас, но на финала – помирение и нежни целувки.

20:00 – 21:00 – очаква ви много позитивна вечер. Много вероятно е да чуете дългоочаквано признание за любов или просто интересен и приятен разговор.

21:00 – 22:00 – нерешителен почитател се измъчва от несподелена любов към вас. Обърнете му внимание. Тази ситуация трябва да е разрешена по някакъв начин.

22:00 – 23:00 – любимият/ата ви ще ви подари нещо в най-близко бъдеще.

23:00 – 24:00 – вашата половина ще ви посети в най-близко бъдеще. Може би трябва да се подготвите, да почистите апартамента, да сготвите нещо вкусно и да се облечете подобаващо.

Разбира се, понеделник не е лесен ден и дори ако прогнозата не е приятна … И, все пак, не бива да губите сърце. Всичко е в нашите ръце. Гадателят ще ви помага, подсказва, предупреждава, а от вас зависи как ще продължите, как се държите, ще можете ли да изгладите острите ъгли и конфликтните ситуации. В крайна сметка прогнозите са добри, защото радостните събития са двойно приятни.

Знаейки предварително, какво ви очаква винаги можете да предвиждате, а проблемите да опитате да намалите или по някакъв начин да изгладите. С нашите насоки от гадателка по кихането ще успеете в това начинание!