Какво ни говорят еротичните сънища

сънища

„Знаеш ли, че мокрите сънища не са свързани винаги със секса?“

Ако се питаш, какво се опитват да ти подскажат сънищата, то сега е моментът да понаучиш някои нещица.

Какво ни говорят еротичните сънища

Едва ли не са те навестявали, онези „еротични“ фантазии, за които така често се говори, дори под формата на сатира. И тогава, когато те събуди един такъв сън, гузно или доволно започваш да търсиш истина и обяснение, всъщност сам се стремиш да го разгадаеш, а дали зад всичко това не стои либидото ти.

Мокрите сънища

Според специалистите не всички мокри сънища са свързани с либидото на човека и не говорят непременно за секс. Често сънищата ни са знак за някаква дилема и ни помагат да открием кои сме. Те показват, каква е сексуалността ни, какви дилеми крие живота. Сладки сънища с позата в леглото също си имат своето тълкувание.

Сред най-често срещаните еротични сънища, специалистите изтъкват няколко фантазии. Те невинаги и непременно са предмет на похотливост:

Когато сънуваш влиятелна персона

Психолозите смятат, че този тип сънища са знак, за предстоящо повишение или друг положителен етап в живота на човек. Това, че е еротичен сънят не означава, че непременно имаш влечение към него, а по-скоро, че го харесваш и подражаваш на таланта му. Този, към който се и стремиш. Сънят показва, че ти предстои издигане в служебен план. Най-често срещаните сънища и какво означават те, може да узнаеш в sanovnika.com.

Когато сънуваш знаменитост

Много вероятно е и се случва при хората, които имат активен полов живот. Това се случва, поради една или друга причина и са лишени от секс за известно време. Това, че сънуваш любимият си актьор не е лошо, даже той влиза в ролята си и в твоя сън. Виж друг е въпросът, ако сънуваш цял Холивуд и тогава вече може да се говори за ексхибиционизъм, но дори това не е страшно, като реалността.

Когато сънуваш човек от същия пол

Нека не забравяме, че интимността и близостта са синоними. Те са ползвани в секса, така, че ако сънуваш еротични преживявания, с друга жена, това не означава непременно, че си влязла в „еднопосочната лента“. Зад хомосексуалността стоят множество други начини и методи, които сами ще ти покажат такава ли си или не си. По-скоро еротичният сън с жена говори за личност, на която тайничко завиждаш, възхищаваш се или искаш да подражаваш. Така, че спокойно няма нищо лошо в съня ти, поне не и на този етап.

Следва продължение…