Какво ни говорят еротичните сънища

сънища

„Знаеш ли, че мокрите сънища не са свързани винаги със секса?“

Ако се питаш, какво се опитват да ти подскажат сънищата, то сега е моментът да понаучиш някои нещица.

Advertisements

Какво ни говорят еротичните сънища

Едва ли не са те навестявали, онези „еротични“ фантазии, за които така често се говори, дори под формата на сатира. И тогава, когато те събуди един такъв сън, гузно или доволно започваш да търсиш истина и обяснение, всъщност сам се стремиш да го разгадаеш, а дали зад всичко това не стои либидото ти.

Мокрите сънища

Според специалистите не всички мокри сънища са свързани с либидото на човека и не говорят непременно за секс. Често сънищата ни са знак за някаква дилема и ни помагат да открием кои сме. Те показват, каква е сексуалността ни, какви дилеми крие живота. Сладки сънища с позата в леглото също си имат своето тълкувание.

Сред най-често срещаните еротични сънища, специалистите изтъкват няколко фантазии. Те невинаги и непременно са предмет на похотливост:

Когато сънуваш влиятелна персона

Психолозите смятат, че този тип сънища са знак, за предстоящо повишение или друг положителен етап в живота на човек. Това, че е еротичен сънят не означава, че непременно имаш влечение към него, а по-скоро, че го харесваш и подражаваш на таланта му. Този, към който се и стремиш. Сънят показва, че ти предстои издигане в служебен план. Най-често срещаните сънища и какво означават те, може да узнаеш в sanovnika.com.

Когато сънуваш знаменитост

Много вероятно е и се случва при хората, които имат активен полов живот. Това се случва, поради една или друга причина и са лишени от секс за известно време. Това, че сънуваш любимият си актьор не е лошо, даже той влиза в ролята си и в твоя сън. Виж друг е въпросът, ако сънуваш цял Холивуд и тогава вече може да се говори за ексхибиционизъм, но дори това не е страшно, като реалността.

Когато сънуваш човек от същия пол

Нека не забравяме, че интимността и близостта са синоними. Те са ползвани в секса, така, че ако сънуваш еротични преживявания, с друга жена, това не означава непременно, че си влязла в „еднопосочната лента“. Зад хомосексуалността стоят множество други начини и методи, които сами ще ти покажат такава ли си или не си. По-скоро еротичният сън с жена говори за личност, на която тайничко завиждаш, възхищаваш се или искаш да подражаваш. Така, че спокойно няма нищо лошо в съня ти, поне не и на този етап.

Следва продължение…