Какво е грях…

съвети за греха

4 топ съвети за това, кога сте в грях…

Знаете ли, че броят на мъжете, които се вълнуват от секс, който се смята за грях… е по-малко от този на жените?!

Въпроси като: Какви може да са причините, за тези статистики и как да разрешим проблема си задават много дами.

Специалистите смятат, че някои противоположни на общоприетите закони тактики могат да са от помощ много повече от традиционните идеи. Предлагаме ви 4 топ съвета на специалистите сексолози, психо терапефти и още:

Комин, който не пуши, показва, че там не живеят хора

Карайте се, съветват специалистите. Вместо постоянно да се стремите към близост по-добра стратегия е да развивате собствената си личност. Любовта обича откритостта, та дори да става дума за подвишаване на тона и някой дълбоко скрити тайни. Факта, че не винаги сте на едно и също мнение може да е от значение за позитивната сила.

Узнайте за гнева

Ще е добре и двамата да разберете кои сфери от сексуалния живот повлияват връзката ви. Ако отклонявате греха, не правите добре, нито за себе си, нито за връзката. Затова специалистите съветват да разгърнете проблема. Задайте си въпроса, колко добре изрязваха гнева си вашите родители, докато ви възпитаваха.

Дни без секс

Уточнете с партньора, кои ще са дните без секс. Това може да се отрази добре за партньора с по-ниско либидо във връзката. В случай, че се доверите на тази стратегия може да си позволите различни неща. Игнорирайте страха, чрез масажи, релакс и най-вече интимност.

Сексуалните митове

Мъжете, за разлика от жените не разделят секса от емоцията. Не значи и, че жената е нимфоманка, само защото желае секс повече от партньора си. Помислете над предложенията в секса и начина, по които те въздействат на партньора ви. Те не могат да имат силно влияние, повече от предполагаемото.

В заключение:

Въпреки всичко, не винаги усиленото желание у жените за повече секс може да се възприема като хиперсексуалност. Причините това да е така са много и различни. Специалистите твърдят, че за много дами сексът действа като антидепресант, а често се случва и така, че когато някои страда от депресия, сексуалността е ефективно средство и илюзия за справяне с проблемите.

Научете и за „Първият път – въпросите, които винаги вълнуват„.