Истината за размера

Истината за размерът

Истината за размера си остава спорна тема

Излиза, че „истината за размера няма значение“ и то според ново изследване в списанието по сексуална медицина…

Една трета от жените, които често имат вагинални оргазми твърдят, че е по-вероятно да достигнат до оргазъм, когато правят секс с мъже с големи пениси.

Изследвания са направени, сред 300 жени. В анкетата попитали, жените: колко често са правили секс; колко често са имали вагинален или клиторен оргазъм и дали дължината на пениса; влияе на способността да достигнат оргазъм по време на полов акт.

От това става ясно, че 160 жени, които често имали вагинални оргазми и достатъчно партньори, за да сравнят размерите. Една трета, от тях казват, че предпочитат по-дълги от средния размер пениси.

Какво точно означава „средно“ за тези дни

Според проучването, някои от дамите, сравнили представата си за пениса с банкнота от 20 щатски долари в сметката, така че 5.8 инча и 6.1 инча, отговаряли на тяхната фантазия за задоволително.

Преди, обаче мъжката половина от човечеството да е обвинила дамите в алчност и без крупност, то нека споменем, че 60 процента от жените в проучването  казват, че за тях размерът няма никакво значение. Дори нещо повече.

Има ли значение размерът?

Един вечен въпрос, който все още остава, без отговор!

Оказало се, че за нежните представители от значение е мъжкото здраве, така общо 3289 жени от анкетираните споделили, че са щастливи от своя сексуален живот, едва 7 % се нарекли сексуално удовлетворени жени. Втората група си признала, че за тях размерът на пениса е от решаващо значение за удоволствието в леглото.

Съществуват и някои тайни оръжия за надхитряване размера на пениса и те са

Страст, любовна игра и разнообразие…

размера

Ето как да съчетаете нещата, за да работят за вас:

  1. Всяка жена иска да се чувства ценена, така, че не само сексът под завивките има значение. Много пъти по-възбуждащо е галенето на гърдите, дупето, косите и други части. Масажът, усещането за близост са много по-мощни афродизиаци и събуждат дори сензорите за възприемане на големината.
  2. Ледена целувка, поставете кубче лед в устата и с целувки, заледявайки езика си и прокарвайки кубчето лед по тялото на партньора си играйте. Студеното усещане кара кожата да настръхва и всяко мускулче да се втвърдява и уголемява. Започнете от зърната на гърдите и бавно слизайте надолу.
  3. Ездачката е идеалната поза за неголемият размер. На първо време с нея партньорът ви получава пълна зрителност и второ проникването и усещането са много по-големи.