Зимното слънцестоене, 21 декември и зодии

The winter solstice on December 21

Как ще се отрази зимното слънцестоене на 21 декември, върху различните зодии

Най-тъмната нощ и най-краткият ден очаква хората на 21 декември. Астролозите смятат това време за най-доброто време за мисли по изминаващата и следващата година.

21-ви декември и различните зодии:

Зимното слънцестоене на 21 декември ще донесе на хората най-дългата и тъмна нощ и най-краткия ден от годината. Слънцето преминава в знака на Козирог, което означава настъпването на най-добрия момент за размисъл и размисъл върху минали победи и бъдещи планове. На този ден всеки знак от зодиака ще се повлияе на по свой начин.

Овен

Не забравяйте, че най-мрачният час е преди зазоряване. За вас оптимизмът ще бъде основният ключ към решаването на всички проблеми. Абсолютно невъзможно е да загубите надежда сега, защото сте на крачка от прозрението и успеха. Уверете се, че звездите са на ваша страна. Те имат най-лъчезарните планове за вас.

Телец

Малко повече увереност, Телци! Само вие нямате достатъчно от нея, за да постигнете всичките си цели. Днес е истински социален бум. Не се отказвайте от  срещи и нови запознанства. Те ще внесат много нови и интересни неща в живота ви. Не са изключени и романтични приключения.

Близнаци

Ако напоследък сте имали съмнения и безпокойство, слънцестоенето ще ги разсее и ще заглуши болката от разочарованието. Тестовете не бяха напразни. Те дадоха безценен опит и нови знания. Използвайте този багаж, за да продължите напред. Вселената не ви е забравила. След трудни моменти, винаги идват моменти на радост.

Рак

Последните дни са били особено трудни за вас. Ето, че настъпи време да си починете и да получите награда за своите усилия. Зимното слънцестоене носи спокойствие и комфорт, от които се нуждаете. Днес е най-добрият ден за планиране и поставяне на амбициозни цели. Отделете малко време и се пригответе за шеметно излитане! Всичко, което искате, ще ви бъде дадено, бъдете упорити.

Лъв

Не може да сте тъжни и потопени в негативни мисли, точно сега. Това не само не е полезно, но има и разрушителен ефект. Това източва енергията ви и ви оставя нестабилни. Днес лъвовете трябва да са заредени с оптимизъм. Оценете победите си през последните месеци и разберете, че освен неприятности са се случили и много добри неща. Така слънцестоенето ще ви даде смелост да постигнете всичките си цели.

Дева

Вълнуващите моменти и преживявания трябва да останат в миналото. През последните дни сте прекалено развълнувани. И денят на зимното слънцестоене ще ви даде спокойствието, което заслужавате. Може би вашата визия за света и неговите модели скоро ще претърпи промяна. Това ще ви даде сила и ще отвори нови перспективи. Използвайте това и ще успеете!

21 декември

Знаете ли и, че: Денят на раждане има роля над съдбата и характера!

Везни

Настъпил е моментът да получите компенсация за всички трудности, през последните месеци. Дори да не сте съвсем сигурни, какво да очаквате от бъдещето и в каква посока искате да се движите, ви предстоят по-добри времена. Доверете се на интуицията си и направете крачка в неизвестното. Може би по пътя си осъзнавате целта му.

Скорпион

Дълго чакано решение на въпроса и слънцестоенето най-накрая ще ви доближи до финала. Днес най-накрая ще осъзнаете, че сте на прав път. Знаете, че целите ви са благородни, което означава само едно – Вселената е на ваша страна. Не се притеснявайте за резултата, ще облагодетелствате себе си и околните, ако не изневерите на избраната посока.

Стрелец

Ако дълго време се борите с предизвикателство или проблем с  връзката, слънцестоенето най-накрая ще предложи решение. Всички недоразумения ще са забравени, споровете с близките ще са уредени. Ще може да докажете на шефа и колегите си, че си струвате. Просто вярвай в себе си. Вече не сте жертва на обстоятелства. Всичко вече е под ваш контрол.

Козирог

Спомнете си какво е важно за вас, Козирози! Покажете малко повече сериозност днес за това как се движите към целта си. Времето е ограничено и не трябва да забравяте за него. Помислете отново, върху стратегията, потвърдете, че е правилна, и я следвайте незабавно. Дисциплината ще ви отведе до успех!

Водолей

Ако днес преодолеете блуса и погледнете на света с щастливи и благодарни очи, Вселената ще отговори с взаимна любов. Днес слънцестоенето ще ви помогне да осъзнаете положението си в света, да видите, че проблемите са временни и пътят към щастието е само ваша отговорност. Оставете тревогите и неприятностите си в миналото. Откажете се от лошите спомени. Това ще промени живота ви към по-добро.

Риби

Търсенето на истината скоро ще е увенчано с успех. Тук ви очаква задача – не е необходимо да бъде разгласявана. Мълчанието е злато. Вашите знания трябва да са съхранени запазени, в противен случай са възможни различни проблеми или обезценяване на вашия принос и постижения. Ценната информация, която получавате, трябва да се използва за по-нататъшни открития. Това е единственият начин да постигнете успех по пътя си.