Защо не предлага брак

4 момента, когато не ни предлага брак

Питаш ли, се когато не ти предлага брак?

Едва ли има момиче, което да не се е запитвало, кога ли ще срещне принца на мечтите си и дали той ще или не предлага брак, по най-романтичния начин

Със сигурност има още редица въпроси, на които с нетърпение очакваш отговорите…

4 момента, когато се двоуми да предложи брак

Ако вече дълго сте заедно и колкото и да го желаеш все не чуваш заветната реплика:

„Ще се омъжиш ли за мен“, то потърси отговора, тук и с нас.

Предлагаме ти 4 момента, в които той не ти предлага брак, защото:

Той се притеснява и плаши от отказа

Ако той ти показва, че държи на теб, запознал те е с техните, заглежда се тайничко по витрините на сватбени магазини, възторжен е от всеки момент прекаран с теб, много вероятно е да се плаши. И това да е единствено от отказа ти. Намери начин да поговориш с него. Покажи му , че може да ти има пълно доверие. Кажи му сама, че си готова за тази стъпка.

Опасява се от загуба на самоличността

Повечето мъже се плашат от мисълта, че могат да загубят имиджа си. Ако и той прекарва много време, пред огледалото, обича срещите с приятелите и проявява жив интерес към чужди жени, то той неминуемо се отнася към онези, които смятат, че бракът е най-голям враг на свободата. Опитай се да му покажеш, че няма да е така. Кажи му, че всеки от двама ви ще си запази личното пространство и себелюбие.

Безпокои се и за финансовата страна на нещата и бъдещето ви

Е, то в нашите трудни времена, кой ли не се безпокои. Сватбата струва скъпо, съвместното съжителство мое постоянно да ви изправя пред прагове и перипетии, но все пак и на годежа трябва да му дойде времето. Специалистите съветват в този случай да започнеш с промяна в самата теб. Колкото по-бързо и лесно се настроиш на подобни мисли, толкова по-леко ще ти е и него да навиеш. Пък и сама си дай сметка, кое е по-важно за теб – една пищна сватба с много разкош или това да имаш до себе си верен и предан човек. Научи и за Брак по любов или по сметка.

Може би не е готов за деца

Всеки мъж си остава едно голямо дете. И въпреки, че е напълно наясно с отговорностите на брака, не може да понесе мисълта и за дете. Ако и твоята половинка се вълнува от детински неща, държи се на моменти като малко дете, заделя от заплата си за странни хрумки и хобита, то много вероятно е да не е готов за такова обвързване. Въпреки това специалистите съветват да поговориш и то не с него, а с майка му. Тя може да е най-големият ви съюзник, а когато самата жена се убеди, че сте достатъчно зрели и отговорни, може да ти помогне в навиването му.