Дамски чанти – аксесоарът, който не излиза от мода

чанти

Всяко момиче трябва да притежава много модели дамски чанти в гардероба си. Някои от тях са такива, че дори и след много години не слизат от модната сцена.

И така, ако сте изправени, пред избора на нови дамски чанти за сезона, не забравяйте да купите моделите на ZOE, които лесно се комбинират с различни облекла.

Голямо внимание се обръща и на популярните марки. Кои са те, предлагаме ви да разберете сега:

Louis Vuitton

Съкратено LV, е френската модна къща създадена, през 1854 г. Тя представя едни от най-луксозните аксесоари от модната индустрия. Ако избирате дамска чанта от нея, добре е да се спрете на класически опции. Моделите със сигурност ще отговарят на различни дрехи. Те са удобни и оригинални.

Birkin

Това е марка на френския производител на луксозни стоки, Hermès. Характеризира се с ръчна изработка, кожа и е кръстена на английската актриса и певица Джейн Бъркин. Брандът е навлиза на пазара, през 80-те години, а чантата бързо се превърна в символ на богатство и ексклузивност, поради високата си цена. Днес почитателите на маркови неща, оценяват Birkins като най-популярната чанта с колекционерски мотиви и най-рядката в света. Тази перфектната чанта е удобна, просторна и малка на външен вид. В същото време е отличен аксесоар, който изглежда елитно.

Дамска чанта Лейди Диор

Тази чанта е емблематична. Тя е създадена за Лейди Ди, Първата дама, по случай визита на британски гости на изложба на Пол Сезан в Гран Пале, Париж. Чантата е шик и е създадена за момичета от висшето общество. Днес Компанията Диор създава достъпен аксесоар за всеки, който иска да бъде елегантен.

Кели

Първоначално името идва от известната актриса, по-късно този дамски аксесоар се превръща в модел, актуален от много десетилетия.

Шанел

Няма да пропуснем и появата на първата чанта, която може просто да окачите на рамото и да освободите ръцете си. Тя заслужено се превърна в класика и модел на великата Коко Шанел.

Чантата на Джаки О

Този модел се превърна в култова чанта от 60-те години. Тя е идеална за всеки ежедневен вид, въпреки, че историята й напомня за безупречната Жаклин Кенеди Онасис.

Veneta Hobo

Този бранд представя малка, проста и сложна чанта. Тя е подходяща за всякакъв стил. Това я превръща в много удобен аксесоар, предпочитан от жените от всяка възраст.

Чанта Baguette

Тя е с детайли с екзотичен релеф. Представлява много компактна чанта. Подхожда, дори на малка рокля и е идеална за дребни дами.

Longchamp

Строгите геометрични форми на Longchamp я правят специален модел. Тя винаги привлича вниманието. Принцеса Даяна също е имала подобна чанта, когато е тръгвала на път. Сега може да се носи всеки ден и с удоволствие.

Всякакви модели дамски чанти може да разгледате и поръчате онлайн на zoe-top.com.