Готова ли си за промените на живота

промените на живота

Периодът, в който най-често се замисляме за „голямата промяна“ в живота си е моментът, след честване на „Връх Нова година“.

Оказва се обаче, че има няколко етапа, през цялата година, когато повечето хора решават да вземат кардинални мерки по един или друг въпрос.

Решението, за това да започнем нов живот, на чисто, било то по отношение нова работа, слагане край на мъчителната няколко годишна връзка или промяна в прическата са само част от нещата, които минават на всяка жена през главата.

Готова ли си за промените на живота

Дали обаче си готова за промените на живота, имаш ли кураж и сили да превърнеш мечтите си в реалност и до къде може да стигнеш са само част от нещата, които те измъчват.

Предлагаме ти няколко насоки, по които да се ръководиш и да узнаеш, до колко си подготвена и колко умееш да рискуваш.

На първо време огледай дома си или работното място. Сама можеш да си отговориш от колко време не си внасяла разнообразие, та било то в мебели, интериор, техника и други.

Помисли си за отпуската

Склонна ли си да заминеш на почивка в непозната далечна страна или предпочиташ тривиалното?!

А как постъпваш, когато получиш покана за парти, чиито организатори не познаваш?!

Може би често мислиш за смяна на работата или позицията, която заемаш. Склонна си да започнеш да практикуваш някакъв спорт, йога или пилатес. А може би не харесваш новите модни тенденции?! Отговаряйки си на тези и още много други въпроси, сама можеш да узнаеш, колко благосклонна си и към Големите промени в живота.

Според специалистите жените се делят главно на три типа и те са:

Жени, които приемат живота си като низ от установени навици!

При тях е рядкост да забравят нещо, да закъснеят или да минат по непредвиден маршрут. С годините тези дами използват едни и същи неща, че дори една марка паста за зъби, фон дьо тен за лице или се придържат към еднотипни дрехи. Заслужава си и от време на време да опитват нови неща, все пак това е и разковничето към прогреса. Специалистите съветват този тип жени да започнат с дребните и ежедневни неща.

Жена, скептик!

Това е тази, която за нищо на света не може да изневери на установените си догми. Ако си хареса нещо, оставя му вярна до гроб. Специалистите съветват да не се страхуват от промените, защото те може да се окажат в плюс за по-нататък в развитието.

Третият модел жени са отворени към живота!

Те са склонни да се впускат стремглаво във всяко ново начинание и предизвикателство. Специалистите съветват тези дами да стъпват внимателно, защото в „лудориите“ могат да загубят равновесие. Пък и няма как да строят градивни неща, ако са леко „вятърничави“.

Ако, въпреки всички дадени съвети, все още не си успяла да разкодираш себе си, не се тревожи. Interpolezno.com е тук, за да ти помогне. Разгледай и секцията Психология, която включва „Личностно израстване“; „Себепознание“ и още…