Гадаене, според числата

гадаене

Какво е гадаене според числата

Чували сте за много неща, в които дори не сте влагали замисъл, а сега с гадаене според числата, е момента да чуете за още… Едно от тях самата заложена магия в числата. Знаете ли, че с тях може да експериментирате, а когато ги познавате, дори да постигнете големи успехи в личен или професионален аспект?!

Предлагаме ви няколко от тях, които ще ви накарат да бъдете по-щастливи, а кой на днешно време не търси именно онази доза истинско щастие?!

Какво ни говорят числата и как става гадаенето

гадаене

Едно е числото вода, което трябва да приемате на всеки един час.

То ще се пребори благополучно с главоболието. Цялата минимална доза вода, която трябва да пиете се равнява на 1,5 л на ден. Единицата е и числото на целувката, която дори една на ден има силата да ви зареди, да премахне стреса и напрежението.

Според учени от университет от Виена, една целувка дневно понижава риска от високо кръвно налягане и лош холестерол.

Тя укрепва цялостно организма и имунитета. Едно е и числото смях, което трябва да приемете за позитивизъм, медитация и релакс, а те подсилват работата на сърцето и мозъка.

Тук е и мястото да споменем, че смехът подпомага хормона на щастието ендорфин, който неутрализира хормоните на стреса. Той от своя страна лекува възпалителните процеси, намалява усещането за болка с 1/3.

Още начини за гадаене според числата

Другото число е 10.

С него може да започнете като се стремите да из качите поне 10 стъпала дневно. Тази дейност от своя страна може да доведе до сваляне на 10 килограма, за една година.

Числото 100 може да ви донесе щастие като 100 мг.

Витамин С, а толкова се съдържа в един плод киви. Този витамин се бори с антиоксидантите. Намалява риска от сърдечни заболявания и укрепва цялата имунна система. Той прави кожата гладка и сияйна.

Какво още около методите за гадаене според числата

Числото 1000 може да влезе в живота ви с 1000 гр.

Калций, които са ви нужни всеки ден за здрави кости. Още на 35 години, плътността на костите и ставите се губи, а така риска от остеопороза нараства. Чрез правилно хранене си набавяме достатъчни количества от 1000 кг. калций, а те се съдържат в ½ л. прясно мляко и 2 парчета сирене.

12 е числото на месеците в годината.

Това е и периодът, през който трябва да посетим поне веднъж лекар, зъболекар и гинеколог. След 35 години, всяка дама трябва да спазва това. Тогава е препоръчително да пуска и изследвания, да посещава дерматолог и да прави тест, срещу заболявания на сърдечно-съдовата система.