Ароматен подпис за всяка дама

Ароматен подпис за всяка дама

Кой не се обръща, след ароматен парфюм на някоя красавица, минала на метър от него. Кой не въздиша искайки да погълне, колкото може по-големи количества парфюм.

И ако и вие, както всеки почитател на парфюми се чувствате объркана в избора, то разберете тези 5 тайни около парфюма. Независимо, дали избора е на поредния, при смяна на сезона или при необходимост да направите подарък, то предлагаме ви схема, по която да избирате ароматен парфюм и съблазнителни ухания.

Според психолози и специалисти в парфюмерията хората се разпределят главно в три типа, според тях могат да избират подходящите им ароматни ухания. Ето и тях:

Ако доминира слухът у вас

Характерна реплика за такива дами е от типа: „чувам, че…“, „изведнъж ми прищракна…“ и т.н. За тези момичета посещенията в джаз клуба, слушане на mp3 и т.н са нещо обичайно. И наред с манията за жестикулиране и говорене бързо, притежателките на аромати искат те да са в сложна композиция и ритми, каквато е и самата музика. Остри и пикантни парфюми са в основата на тях.

Ако доминиращо е зрението у вас

Репликата „нека погледна“, „нека видя“ и т.н са типични за тях. Това са дами, които обичат цветни компилации в дрехи, картини, мебели. Те обичат пира на цветя и за тях дори аромата трябва да е такъв. Такива възбуждащи парфюми, правят притежателките си присъствени и забележими.

Ако сетивата за вкус са над всичко

Ако си от дамите, които обичат да ползват израза „сладко“, „апетитно“, за почти всяко нещо, наред и да са „посакливи“, то без да се обиждаш може би си падаш по вкусови аромати. Такива парфюми има в „хранителните“ съставки, а те винаги са специфични. Специалистите са на мнение, че за такива хора се избират ароматни парфюми, точно с любимата нотка, та дори тя да е връхна нотка.

Няколко съвета още – преди да купите парфюм

Попитайте в магазина за мостра и я тествайте в продължение на няколко дни. Ако ви харесва ефекта, трайността и остатъчните нотки по тялото и дрехите, то това е вашия аромат. Купете парфюма едва тогава. Помнете, че аромат, който е нежен и чувствен е способен да провокира приятни чувства и да погълне като прегръдка от плюш, сатен или коприна.

Научете се и Как да удължите уханието на парфюм.