VeniCleaner – мнения, състав и цена – ВениКлийнър

вениклиниър

VeniCleaner при разширени вени!

Разширените вени могат да засегнат и младите хора, не чакайте това да се случи на вас, вземете VeniCleaner сега.

Не е нужно да изчаквате проблемът да ескалира. Вземете мерки навреме!

Разширените вени могат да възникнат изолирано или в комбинация с хронична венозна недостатъчност!

Последното е прогресивно патологично състояние, което може да се влоши с течение на времето и да засегне вените и кръвоносните съдове на краката, които са отговорни за изтичането на кръв с ниско съдържание на кислород.

Това състояние може значително да повлияе на качеството на живот на човек, включително:

 • Тежки и уморени крака;
 • Подуване на стъпалата или глезените;
 • Болка в краката, спазми, сърбеж или парене;
 • Разширени вени;
 • Кожни промени или обриви;
 • Язви, отворени рани или синини.

За да не се стига до прогресия на заболяването:

ВениКлийнър

ВЗЕМИ ВениКлийнър с ОТСТЪПКА с -50%СЕГА И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Кой е в риск от развитие на хронична венозна недостатъчност

Това заболяване може да се появи при всеки; полът и възрастта са фактори, които определят степента на риск от заболяването. Например, жена над 50 години е по-вероятно да развие венозни заболявания, водещи до хронична венозна недостатъчност. Други фактори, които увеличават риска са:

 • Пасивен начин на живот;
 • Начина на живот, който включва дълги периоди от време в изправено положение;
 • Затлъстяване или наднормено тегло;
 • Текуща или предишна бременност;
 • Пушене.

Възможно ли е да се предотврати появата на разширени вени и хронична венозна недостатъчност?

При леки форми на венозно заболяване може да се препоръча промяна в начина на живот. Така може се контролира проявлението на симптомите и да се предотврати появата на нови. Спазването на някои превантивни мерки може да помогне за предотвратяване на разширени вени.

Хората често приемат разширените вени като чисто козметичен проблем. Много хора живеят с него, без да търсят медицинска помощ. За щастие, сега се появи напълно безвреден начин да се отървете от проблема:

ПОРЪЧАЙ ВениКлийнър на ОТСТЪПКА от 50%

VeniCleaner се приема за масло от билки. Той се нанася лесно, не крие странични ефекти и може да се използва, както от хора в напреднала форма, така и с леки оплаквания в краката.

Как действа ВениКлийнър

Маслото служи за профилактика и лечение на напукани капиляри и разширени вени. Може да се използва по няколко пъти на ден, напълно безвредно е. Нанася се лесно, абсорбира бързо и стимулира естественото кръвообръщение. Този продукт подхранва и хидратира кожата. Всички положителни свойства в него се дължат на естествените му съставки.

Състав на VeniCleaner

В състава на билковото масло за вени участват: Пчелен восък, Орехови листа, Риган, Кокосово масло, Зехтин, Етерични масла от Ментол, Розмарин, Кипарис, Лимон и Хвойна.

Действието на състава е следното:

В комбинация всичките 10 съставки, влияят така:

Поддържат доброто състояние и здравето на кожата на ходилата. Оказват силно антисептично действие, премахва разширените вени;

Намаляват потенето и оставят приятен аромат. При продължителна употреба се долавя и приятното хидратиращо действие над кожата;

Заздравяват кръвоносните съдове и ги правят гъвкави и отново еластични. Влияят и болкоуспокояващо;

Тонизират и подпомагат притока на кръв в крайниците. Засилват регенерацията на клетки и поправят увредените тъкани.

Намалява тежестта в краката и заздравяват капилярите. Оказват и антивъзпалителено действие.

Начин на приложение: 

Продуктът VeniCleaner се нанася до три пъти на ден. Поставя се, върху чиста и суха кожа, директно върху засегнати и увредени участъци.

Клиентски мнения и отзиви

VeniCleaner се приема за продукт номер едно в медицинска козметика. Този продукт за разширени вени на краката има своето положителното въздействие, благодарение на натуралния си състав. За него, именно говорят хората от сайтове, форуми и социални мрежи. По думите на доволни клиенти VeniCleaner билково масло няма странични ефекти.

Много опитали го пациенти, споделят, как реално са се отървали от грозяща ги операция, само с редовната употреба на ВениКлийнър.

Съвет:

Разширените вени рядко се проявяват с болка, симптомите се увеличават постепенно, понякога в продължение на няколко години. Много хора свикват с наличието на отоци, след това свикват с факта, че кожата е започнала да потъмнява. Появява се язва, започват хронични посещения при хирурга, превръзки с неясен ефект… Не чакайте това да сполети и вас.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПАСИТЕ С ВениКлийнър!

Вземете сега с -50% ОТСТЪПКА И БЕЗПЛАТНА доставка!

 

========================================================