Tайните за перфектната среща

срещи и раздели

Искаш ли да ти споделя, няколко тайни около перфектната среща?

Ето, че шансът да се срещнеш с мъжа на мечтите си е пред теб, но сега си изправена пред друг голям проблем – как да направиш впечатление и как да го завоюваш на първа среща?!

Предлагаме ти няколко наши тайни рецепти около перфектната среща и дано да са от полза за твоя случаи:

Как да вземеш ума му?

Разбира се, всичко е и до индивидуалност, затова помни – колкото повече се правиш на такава каквато не си, толкова по-бързо ще те надушат и много вероятно да излезеш от играта. Ето, защо бъди себе си говори непринудено, не прекалявай и не се задълбавай в темите. Омайвай го така, че да бъдеш интереса постоянно и все да оставяш нещо за друг път.

Как да разбереш, дали си е паднал по теб на първата среща?

Накрая на срещата може да те сметне за невероятна жена и сам да побърза да те покани на втора среща. Ако обаче мълчи стъписано поеми нещата в свои ръце. Деликатно предложи да гледате някой филм, за който си чула добри отзиви, да хапнете на китайски ресторант или пицария, която приятелката ти е похвалила или се позабавлявайте на ледена пързалка.

Съветът на специалистите е в такива случаи да не отлагаш уговорката за последния момент и края на настоящата среща, защото тогава нещата стават още по-трудни.

Големият въпрос „Кога…пак“

Ако следваш правилата, то между първата среща и флирта, трябва да има 3 дни. Така, че ако е по-малко, може да те сметне, за прекалено пряма, а ако се забавиш, рискуваш да угасне малката частица плам, която успя да събудиш у него.

Къде да е тя – перфектната среща?

Той е достатъчно голям, за да знае къде да те заведе на първата среща. Сега е момента да подскажеш, какво обичаш ти и по-какво си падаш, но без да звучиш като кукла, която е свикнала все да се налага. Колкото повече информация имаш за мястото на срещата, толкова по-спокойна ще си в обстановката. Ако се запознаеш с топ грешки по време на срещи, може никога да не ги допуснеш. Освен това може да се предпазиш от нежелана среща с бившия, как да се облечеш и какво друго да очакваш.

Съветът на специалистите е на първа среща да посетите по-романтично място, каквито са кино, ресторант на свещи, концерт. Пред вас ще има много поводи за дискусия, но първата среща е паметна. Това е и в плюс за теб, защото от първата среща ще може да научиш много за навици, вкусове и предпочитания.