Как да стегнем багажа в куфар за полет

как да стегнем багаж в куфар за полет

Почти всички хора обичат да пътуват, но малко от нас са в състояние компетентно да опаковат нещата за куфар!

След като всички големи авиокомпании таксуват багаж над нормата – това кара човек да вземе със себе си в куфар само това, което му е необходимо.

Как да стегнем багажа в куфар за полет

Куфар в голям стандарт – първо, нека започнем с вида на чантата или куфара, който ще използвате при пътуването си. Преди много години всички съветвали да се купуват набор от много тежки и издръжливи куфари. Такъв куфар трябвало да бъде устойчив и издръжлив дори да бъде изхвърлен от самолет. Важното било да не се повреди. Сега назад във времето. Веднъж авиокомпаниите решиха строго да ограничат теглото на багажа до 25 килограма или да вземат по-голямо тегло с допълнителна такса – това принуждава да се преосмисли теорията за „силните куфари“. Като претеглите обикновен голям куфар, ще откриете, че той може да тежи до 8 кг празен! Това е солидно увеличение на теглото с ограничение от 25 кг. Така започна търсенето на по-лесни опции.

Голяма торба за пътуване на колела побира много. Предлагаме Ви туристически торби на колела. Те са чудесна алтернатива на традиционните куфари. Повечето от тях тежат половината от куфарите, с еднакъв размер и могат да настанят много повече неща. Обикновената чанта за пътуване тежи едва около 4 кг и има точния размер, за да побере 20 кг товар, който не е преминал прага от 25 кг. Повечето от тях са изработени от трайни синтетични материали. Те също имат специална форма, за да поемат по-малко място в стаята в хотела, ако липсва килер. Много от тях могат да се сгъват и да се съхраняват под леглото, за да не заемат място.

4 големи и 2 малки опаковъчни торби. Следващата стъпка е да се научите как да използвате чантите за опаковане. Един от проблемите при смяна на куфарите в чантата за път е, че почти всички пътни чанти нямат вътрешни колани. Разработени са торбички за опаковане! Тези торбички са най-доброто за ефективен процес на опаковане. Ще бъдете изненадани как сте живели преди тяхното изобретение. Те се предлагат в различни цветове, така че можете да си купите чанти с уникален цвят за всеки член на семейството. Освен това се предлагат в различни размери, така може да избирате, според вашите изисквания, нужди или размери на чанта за пътуване на колела. Използвайте една за горно облекло, едно за панталони и чорапи и една за бельо.

Облекла в опаковки – може би това е най-добрият съвет: вместо да събирате нещата заедно, когато ги събирате, ги сгънете с ролка! Всичко ще се вписва перфектно в опаковъчните торбички: всичко е елегантно и чисто, без гънки. Това е много по-ефективен начин за опаковане на нещата, плюс липсата на бръчки по дрехите. Наистина може да поставите много неща в една торбичка за опаковане, като ги сгънете преди това.

И накрая, друг важен момент в използването на опаковъчните торбички: може просто да ги извадите от торбата, да ги разкопчаете и директно да ги поставите в скрин или в килера в хотелската стая. Опаковъчните торбички са лесни за употреба и са много по-хигиенични за съхраняване, когато пътувате. Просто разделете нещата на чисто и мръсно, поставете ги в опаковки и ги поставете в чантата за пътуване. Те са просто необходими за всеки, който сериозно иска да няма проблеми при събирането на багажа.

Как да стегнем багаж в куфар за въздушен полет

За да пътувате по-лесно: Не сгъвайте дрехите си – използвайте чанти за опаковане, за да намалите излишното облекло. Използвайте 1 торба за дрехи, една за панталони и чорапи и един малък или среден размер за бельо. Опитайте да преминете към куфар или сак с валяци вместо обичайните и тежки куфари.