Женските грехове, които мъжете прощават

9 женски гряха, които мъжете прощават

Знаеш ли, кои са онези женски грехове, които мъжете прощават

Мили дами, няма как да не признаем, че си имаме грехове. Така например, ако гаджето предпочита да оправя колата, вместо да те изведе на разходка, то едва ли ще го зарежеш само, за този негов порок.

Разбира се, малко от тези неща могат да те провокират да ги изоставиш… А какво ли, си мислят мъжете за всичко това? Всъщност, дали те са длъжни да ни търпят във всяка една ситуация и дали няма неща, които по малко тайничко и тях да изкарват от равновесие. Предлагаме ти да научиш:

Кокетничене

Почти няма дама, която да не го прави. Така, че ако си мислиш, че половинката ти ще те изостави само заради този грях, жестоко се лъжеш. Едва ли, на тази планета ще намери друга представителка на нежния пол, която да не го прави.

Кулинарни умения

Не всички сме добри в кухнята. Така, че не е болка за умиране и да не умееш повече от едно-две ястия. Една приятелка казваше, че вече години наред приготвя два специалитета на мъжа си. Единият – нарязан колбас на филийки… Другият пържени, бланширани картофки. При това все още са заедно.

Разговорът с приятелки

Телефонните разговори са безкрайни, а щом отсрещната страна е мама или някоя приятелка, то 60 минути може да не стигнат. Е, не е грях да го правиш от време на време, но е един от онези грехове, които мъжете прощават. Все пак, изгради си навик да го правиш през уикенда и в определен час. Този грях е позволен и през делничния ден, но когато той все още не се е прибрал от работа. Така няма да е толкова дразнещо и да изглежда като нонстоп бърборене по телефона.

Страст по романтични и сапунени сериали

И не мисли, че мъжете, след като не говорят за романтика не си падат по нея. Е, може да им се изчервява лицето, че дори пъпки да избиват, но това, че ти си падаш по някоя сладникава комедийка, не означава, че ще те изоставят. Може пък и половинката ти да седне заедно да я изгледате. Е, ако направи подобен жест, то трябва непременно да му се реваншираш. Затова добре е да се уточните, кой кога и кое би гледал с другия и на кое избира да остане сам, пред телевизора.

Истерия по детски колички и брачни халки

Повечето мъже са на мнение, че ако и те мислят за по-сериозни неща в живота, няма нищо лошо гаджето да прави планове и да се радва на подобни неща. Ако, обаче мъжът е само за поредната бройка, знаеш ли, може това да е пред текста и да избяга надалеч.

Проява на „блонди“ качества

Е, да си признаем, че на 95% от нас се е случвало да направи тениската на мъжа си детски размер. Може да си опитвала да боядисаш в розово слиповете, защото си пуснала в пералнята и червените си прашки; Да си направила дупка на ризата, защото си се заприказвала по телефона, докато си гладела с ютията; Да не знаеш, какво е засада във футбола; Да не си чела научно фантастичен роман и да не умееш да паркираш на задна, но какво пък. Да не е болка за умиране. И, ако половинката ти е решила, само заради това да те изостави, то значи, когато стане дума за по-важни неща, няма да можеш да разчиташ на него.

Навикът да мърморим за всичко

Жените посещават по двойки, дори тоалетната. Те си говорят за всичко и мърморят много, но това не трябва да е проблем. Това, защото и мъжът в компания с други от същия пол го прави, въпреки, че темите са далеч по-различни от тези на жената.

Вечната диета

Е, дамата да е на диета е простимо, но когато и двамата сте на такава, често мъжът намира начин да навакса. Не мисли, че единствено на теб се случва подобна ситуация, има я във всяка къща. Разбери за тези, 7 секси проблеми, които имат само жените. Тогава ще си много по-спокойна и уверена!

Голямото харчене

За един мъж е непонятно това как жената е способна да похарчи цялата си заплата, когато е тъжна, радостна, преди заплата, след заплата, в ПМС, самотна, въодушевена, отегчена, напълняла и т.н., но има и едно правило мъжът е научен, че жената е хипер сложно създание, което не трябва да се разбира, а само да се обича. Той дори е готов да покрие една голяма част от прахосничеството, още повече ако разчистваш от време на време всичко с голямата метла. При това ще ти остава много повече за новите покупки от шопинга.

Е, как мислиш, дали тези грехове са простими или не?