8 трика, как да действате, когато всичко се обърка

8 трика, как да действате, когато всичко се обърка

Как да постъпите, когато всичко се обърка?

Има поне няколко начина да постъпите, когато ви се струва, че всичко се обърка …

„Най-добрият изход е винаги сам“, Робърт Фрост

Истината е, че щастието не е отсъствието на проблеми, а способността да се справим с тях. Представете си всички чудни неща, които може да приемете на фона на всичките битки в живота, които сте водили. Винаги гледаме на това, което имаме, а не на това, което сме постигнали или безвъзвратно загубили. Защото това не е светът, който отнема от нас, който има значение, той е това, което е останало, дори след всичките ни загуби.

Ето 8 трика, с които да си напомняте и да се мотивирате, когато имате нужда най-силно и в трудни моменти:

Болката е част от израстването

Понякога животът затваря врати, защото е настъпило време, да продължим напред. И това е добре, защото не бихме могли да се движим, освен ако обстоятелствата не ни принуждават да го правим. Когато времената са трудни, си спомнете, че няма болка, която идва без определена цел. Преминете през това изпитание, но никога не забравяйте това, на което ви е научила. Всеки голям успех изисква достойна борба да стигнем до него. Хубавите неща изискват време. И не забравяйте, че има два вида болка – тази, която боли и тази, която те кара да се променяш.

Всичко в живота е временно

След всеки дъжд идва слънце, след всяка болка идва радост. Винаги си напомняйте това, защото мрака няма да е вечен, а и нищо на тоя свят не е вечно.

Нищо не се променя, когато се вайкате

И да се оплаквате и да не го правите, няма да промените нищо. По-добре е да вземете нещата в свои ръце и да посторите онова, което искрено искате.

Вашите белези от времето са символи на вашата сила

Никога не се срамува от белезите на живота. Всеки белег е от болка, чиято раната се затваря. Не позволявайте на вашия белези да ви държат като заложници. Не позволявайте да ви карат да живеете живота си в страх. Вие не може да махнете белезите на живота, но може да промените начина, по който ги виждате. Погледнете на тях като на признак на сила, а не болка.

Всяко малко борба, е стъпка напред

Търпението е способност да се поддържа добро отношение, работа над мечтите и всичко това да си струва.

Негативността на чужди хора не е ваш проблем

Бъдете позитивни, когато негативността ви заобикаля. Усмихвайте се, когато другите се опитват да ви свалят от пиедестала, на който сте. Това е най-лесен начин да поддържате ентусиазъм и да сте винаги на фокус с целите си.

Каквото е писано да бъде

Истинската сила идва, когато е най-тежко, тъмно и болно, но напук на това се усмихваме и ценим живота си.

Най-доброто нещо, което може да направите е да продължите да действате

Каквото и да ви се е случило, не се страхувайте да продължите нагоре, да живеете отново и да мечтаете отново. Не позволявайте на тежката неволя да вкамени сърцето ви. Най-добрите уроци за живота, често са поуката от най-лошите времена и от най-лошите грешки.