Банският и какво говори за притежателя си

Бански според формите

Банският може да е много оскъдна дреха, но може да каже много за притежателят си.

Наближава лятото, а с него и мисълта за почивка и море. Сега е моментът да се замислите за бански костюм и да направите най-добрия избор.

Изборът на плажно облекло не само показва характер на важни черти от характера, но и израз на настроение, който всеки носи със себе си по време на почивката през лятото.

Какъв трябва да е банският и какво показва за своя собственик?

Предлагаме Ви няколко класически модела за бански костюм, а вие изберете кой е най-подходящ за вас.

Банският ще издава на околните и каква личност сте:

  1. Класически бял бански – представя срамежливата и сдържана лейди. Жените харесват този стил са трудни за разгадаване, леко затворени личности и дори малко срамежливи души. Те трудно се сприятелват, разумни са и притежават голяма заряд вътрешна енергия. Добри анализатори са и обичат да гледат всичко в детайли. От гледна точка на интимните приятели са мнителни и подлагат всичко на съмнение. Специалистите съветват тези жени да използват аналитичните си умения, за да разкриват важните за тях неща и да не хабят ненужните сили за губене на време и създаване на проблеми.
  2. Цял бански с изрязани части. Показва истинската същност на неуверените дами, които подлагат всяка своя способност на съмнение. Тези личности се страхуват от противоречията с други и избягват сблъсъците. Преди да вземат важно решение в живота си, те са склонни да се консултират с приятелите или партньора и не се отклоняват от своето мнение, защото са плахи да не грешат. Идеалът за половинка на тези жени е харизматичната и силна личност, която дава сигурност и спокойствие. За тези дами е добре да си позволявате от време на време сами да вземате решения и да потърсите причината за несигурността, която най-вероятно се ражда в детството.
  3. Класически бански от две части. Това уникално съчетание от два половинки говори за практична личност. Жените харесват този стил не обичат да си губят времето в излишни неща, знаят как да действат и са рационални. Не харесват тези, които не знаят, какво искат и са неуверени. В отношенията с партньора е силната половина, която винаги държи всичко под контрол. Добре е дамите в това тандем да се доверят и на интуицията си да се пуснат по течението, за да почувстват облекчение.
  4. Изрязан бански с прашки. Дамите падащи по този стил са симпатични и необуздани. Те навсякъде се адаптират и обичат да се забавляват. Харизматичността и увереността им е вярна. Те държат на фигурата си и поддържат със спорт и правилно хранене. По отношение на партньора се поддържа равенството и границите между двамата. Специалистите дават мнение, че тези дами са сдържани и търпеливи, в момент, когато не са съгласни с мнението на останалите.
  5. Бански от две части с поличка, говори за притежателка на мечтателка. Дамите, които го носят, харесват да правят проекти за бъдещето и да фантазират. На моменти са разсеяни, но интересни и приятелите ги харесват такива. По отношение на партньора жените от този тип търсят бъдеще и сериозни взаимоотношения. Избранитеят им трябва да е способен да се адаптира според техните мероприятия.
  6. Бански с бикини и горна част с форма на триъгълници, говори за спокойна личност. Тези дами често се отдават на кризи, а по отношение на партньора са любезни и внимателни. Отговарят на желанията му и са готови на рискове с цената на всичко. Специалистите съветват тези жени да мислят и за себе си. Когато угаждат на другите, има позитивизъм, но дали ще го почувстват и когато става дума за тях самите.
  7. Без бански – дамите харесващи и придържащи се към този стил са без задръжки. Склонни са да поемат инициативата в свои ръце, без да се влияят от чуждото мнение. Трудно се приспособяват към чуждото мнение, но са способни да влияят на останалите. По отношение на партньора не са склонни към романтика, нито към уважение, но успяват да покорят. Според специалистите такива хора трябва да дадат равносметка и да бъдат поставени от страната, на потърпевшия.