7-те неща, които развалят ерекцията

ерекцията

Ето и 7-те неща, които развалят ерекцията у мъжа!

Замисляли ли сте се, колко вредни са навиците на всеки от нас, както по отношение качеството на живот, така и имат пряка връзка с тези неща, които развалят ерекцията…

Ако не сте предлагаме ви 7 причини, заради, които е време да го направите. При това всяка от тях разваля усещането и достигането ерекцията у партньора ви.

Сега и вие може да помогнете на половинката си да се справи с някои от тях:

Кои са тези неща, които развалят ерекцията:

Наднорменото тегло повлиява силно ерекцията на мъжа. И колкото и да ви се струва мисията невъзможна, може би е време да вземете мерки за това. Да не споменаваме и факта, че голямото коремче и тлъстинките в талията развалят ефекта на качествен секс.

Пушенето вреди на много органи, но наред с това никотинът свива кръвоносните съдове, така притока на кръв се забавя. Това включва и този към половите органи. Това в голяма степен намалява шанса за постигане на ерекция за мъжа.

Няма спор, че тестостеронът е най-важният фактор.

Той е с решаващо значение за по-силна ерекция, а за да подобрим количествата му в тялото на партньора си, може да допринесем с обогатяване и подобряване на някои хранителни привички. Така например, храната богата на витамини и минерали, малко сладко преди секс са добро начало за по-качествен секс.

7-те неща, които развалят ерекцията

Стресът оказва влияние, но тук нека визираме стрес от факта, че бебето спи в съседната стая или има вероятност детето да се събуди и да ви посети в стаята. Използвайте малко по-късния час или за да не сте постоянно под напрежение, заключете вратата на спалнята за времето през, което правите секс.

Витамин D играе важна роля в производството на тестостерон. Така, че осигурете си достатъчно витамин D, чрез излагането на слънце.

Не забравяйте за силата на спорта. Намирайте 40 минути дневно с половинката си да изминавате определени разстояния (5 км), за да се презаредите физически и психически. Това може да става и, чрез сутрешно бягане или бързо ходене.

Изключете алкохола – за мъжете свикнали на няколко малки, това може да се стори голямо изпитание. Опитайте известен период от време да намалите количествата на концентрати преди секс. Алкохолът свива кръвоносните съдове и забавя или напълно губи ефекта на ерекцията. Може по време на изпитателния срок да опитате с чаша червено вино преди секс.