Продължете към съдържанието

7 съвета за сладки изживявания

7 съвета за сладки изживявания

Търсиш си сладки изживявания?

Еротичен финес, малки тайни и това, което не знаем за фелациото, предлагаме ти дузина сладки изживявания. Познавайки някои трикове може да завладеете мъжа на мечтите си. Ето и тях:

7 съвета за приятни моменти

Фелациото е всичко друго, но не и онази груба думичка, започваща с д… Това е целувка, близалка, смучене и т.н.

Как се става майстор

Според специалистите, ако опитваш това нещо за първи път и за да не се получи дискомфортна ситуация, опитай първо сама в банята и с пръст в уста. Не включвай зъбите, поне не грубо и използвай основно езика и меката част на устните си.

Предпазните мерки

Специалистите съветват по време на оралната любов да се използва презерватив. Първо той ще те предпази от всякакви болести. Следва по-приятното усещане на ароматната гумичка и на трето място няма да се притесняваш ако не искаш да усетиш течността.

Още няколко идеи за приятни емоции:

Може да си експериментираш с банан или друг плод, но първото, повярвай много възбужда мъжа, при това може да го практикуваш изцяло, пред него.

Къде, как и кога

Има много места и начини да го направиш. Всяка жена може да е много нежна и много страстна, при това напълно да властва над мъжа. Разбира се за всичко се иска време, така, че ако ти е за първи път, сподели го с приятеля си, няма начин да не те разбере. Така, когато и той е на ясно, ще може да ти помага да се отпуснеш и да те напътства, а повярвай това е много важно в началото.

Хитри трикове

Тайничкият и бърз секс на публично място е много възбуждащ и за двамата партньори, а оралната любов е един от начините да направиш това така незабелязано, че да доставиш ударна доза наслада, с която направо да го побъркаш. Може да опитате на задната седалка на колата, в асансьора, на партера или задния ъгъл, може дори в градинката зад гъстите храсталаците и в тъмното. Изборът е само ваш, но трябва да си и предпазлива, защото в момента на висок адреналин, малко стрес и бързина може да го нараниш.

Още малко хитринки за сладост

Използвай всички вербални начини да покажеш удоволствието – поддържай комуникацията с докосване, гали любимия, разменяй сигнали на удоволствие.

 

Copy link