7 секси проблеми, които имат само жените

секси проблеми

Знаеш ли какво са секси проблеми?

Имала ли си ситуации, в които не знаеш как да постъпиш, оказва се, че попадаш в секси проблеми, а минутите са сякаш цяла вечност…

Със сигурност и ти си от дамите, които по един или друг начин се е разочаровала, когато стане дума за секс. Колкото и да се опитваш да направиш впечатление или всичко да е невероятно и запомнящо се, онази нюанс на „сивото“ може да помрачи и най-прекрасният миг.

За теб избрахме няколко срещани секси проблеми, в които може би вече си попаднала. Ако не е така, то добре е да знаеш изхода от подобни ситуации.

Топ проблеми в секса, които имат само жените

Когато купуваш скъпо бельо и след това светлините са загасени, много вероятно е той дори да не забележи старанието ти. Осмели се да покажеш новата си придобивка. Направи го на по-светло. Ако не искаш да правиш секс пред прожектори, то поне опитай на едва уловима светлина.

Ако живееш на квартира, а от съседите постоянно се чуват странни среднощни звуци, стенания и викове. Това ти това води до безсънните ти нощи, а на другия ден си като смазана от няколко вагона. Опитай се да намериш по-добро място за живеене и по-тих квартал.

Когато си срещнала най-страхотния мъж и така силно искаш да има нещо повече у вас, но уви, нещата не са така, както ги желаеш. Месечните дискомфорти си казват думата, а момента е да намериш начин да излезеш от създалата се ситуация.

7 -те проблеми, които имат само жените

Когато партньора ти очаква от теб да поставиш презерватива, а ти се притесняваш от този факт. Опитай се да направиш нещата невинно деликатни. Постави го върху себе си и хвани ръката му, за да ти помогне.

Когато не искаш да направиш нещо, което е против разбиранията, морала, религията ти, намери начин да обясни на партньора си. И за да не разваляш мига на страстта, а тръпката да не гасне замени едното с другото (това, което може да е също така приятно на партньора ти).

Още за проблема, който имат само жените

Когато за първи път спиш с мъжа на мечтите си, намери начин на сутринта да не се стряска, толкова от вида ти. За целта стани преди него, вземи душ и оправи онова, което не смяташ за секси в облика си.

Когато позата не ти е удобна или смяташ, че не те представя в най-добрата ти светлина, просто вземи нещата в свой ръце. Подскажи на партньора си кое ти доставя повече удоволствие.

Научи още 5 въпроса около истинския оргазъм.