5 съвета за кривата на любовта

кривата на любовта

Само ако можеше мъжът да дойде с наръчник или упътване за експлоатация, щеше да е много по-лесно, тогава нямаше да четеш сега кривата на любовта.

Уви, нещата с човешките взаимоотношения не стоят така просто и лесно.

5 съвета за кривата на любовта

И все пак, предлагаме ти 6 съвета, от които сама можеш да се поучиш в подхода си с половинката до теб. Ако все още не е твоята половинка и се питаш дали си пада по теб, някои от тези отговори може да са ти от голяма полза:

Кривата на любовта

Ако в училище момчетата ти скубеха косата или те обиждаха, за да ги забележиш. Така и сега, ако разказва виц за блондинка, при условие, че и ти си руса не се връзвай. Навярно изпробва усещането ти за хумора.

Ако е потаен, това показва:

На първите срещи не спираше да говори за хиляди неща, а сега е като риба. Специалистите са на мнение, че мъжът, който иска да вкара една жена в леглото само за едната нощ не спира да бърбори, за да впечатли, но когато има други намерения, той просто мълчи и дава шанс тя да го опознае. Така, че ликувай везните клонят в твоя полза.

Ако се шегува

Да, но не по начина, който на теб ти изнася. И все пак припомни си, как в

Ако спре да те гледа в очите

Не спира да гледа в страни, но не по другите жени, а само и само да не се засекат погледите ви. Помисли само, ти не правиш ли същото, когато се притесняваш, а в стомаха усещаш буца. В случай, че раменете му са присвити към теб, то това е знака, който ти трябва. Той е хлътнал по теб.

Ако не ти се обажда

… а, ти самата помниш ли кога му даде телефона си. Не се надявай много, ако е станало в бара и в ранните часове. Много вероятно от въздействието на алкохола да е имал кураж, а сега дори да не помни името ти. И все пак изчакай ден-два, ако не те потърси, отпиши го.

И ако все още не си намерила знака, който да ти подскаже да или не, то задай му директно въпроса: „Какво харесваш най-много в себе си?!“.