5 признака, че мъжът е добър в леглото

мъжът е добър в леглото

Mъжът е добър в леглото, когато…

„Докато спи, той танцува“ или мъжът е добър в леглото в определени ситуации.

Сексолозите посочват как да се определи нивото на партньор в секса, дори преди интимност с него.

Съществуват 5 признака, че мъжът е добър в леглото

Съществува мнение, че показателят за темперамента на мъжа в пола може да се определи от дължината на пръстите, размера на стъпалото или носа, но това е напълно невярно.

За нивото на „умения“ на представителя на силния пол може да се съди по начина му на говорене, движение и дори шофиране на автомобила.

Специалистите посочиха пет основни признака, по които да разберем още преди интимността, че избраника ни за партньор може да ни задоволи. Кои са те, вижте сега:

мъжът е добър в леглото

Притежание на собственото си тяло

Обърнете как мъжът се движи, жестикулира, евентуално танцува. Колкото по-добър и по-уверен е в действията си той, толкова по-добре ще контролира тялото си. Така, той ще го „използва“ и е по-голяма вероятността да може да ви изненада в интимния живот.

Съвет:

„Обърнете внимание, как той взаимодейства с тялото си. Дали прави плавни движения или резки; Дали те са неконтролируеми. Това ще е първият показател“.

мъжът е добър в леглото

Тактилна комуникация

Трябва да доловите, колко често потенциалният ви партньор се опитва да ви докосне, прегърне или хване за ръка. Важно е, да разберете, дали му харесва и най-важното, дали на вас ви харесва.

„Ако ви е неудобно с докосването му, не искате той да ви докосва, не ви харесва как го прави и в кои моменти, тогава в леглото с него най-вероятно ще е неудобно“.

мъжът е добър в леглото

Растителност по тялото

Обърнете внимание на окосмяването по тялото на мъжа и изобилието на такова. Космите по ръцете, гърдите и лицето са показател за нивата на тестостерон. Този хормон е отговорен за либидото, ерекцията и сексуалната енергия у мъжа като цяло.

Спортни дейности

Психолозите ни съветват, също да разберем, дали мъжът се занимава със спорт. Оттук ще стане ясно дали е готов „за товари“. Наред с това спортът насърчава производството на тестостерон и развитието на мъжката сила.

„Ако спортът присъства в живота на мъжа, най-вероятно той ще е готов да поставя рекорди в леглото“.

Стил на шофиране

Един добър начин да разберете, как ще се държи мъжът в секса е да видите начинът му на шофиране на колата. По начина на шофиране, може да определите как той ще се прояви по време на интимност.

„Спокойно, плавно шофиране, липсва у всички. Такова не се научава. Каквато е реакцията му зад волана, такава ще бъде и в леглото“.

На свой ред мъжете, които шофират бързо, сръчно, смело и агресивно, ще бъдат по-страстни в леглото и ще дадат на жените повече оргазъм.