4 стилни идеи, откраднати от френски интериор след почистване на таван

ceiling cleaning

Предлагаме ви да се запознаете с тези стилни идеи, заимствани от френски интериор, които може сами да приложите в своя дом, след почистване на таван.

Винаги обичаме да разглеждаме снимки на френски интериор: шик, стилен, модерен, ефирен. Предлагаме ви сега някои декоративни трикове. Намерете, сред тях баланса между парижкия шик и уюта на собствения си дом.

Комбинирайте ретро и модерно обзавеждане

Френският шик в съвременна обстановка се развива, когато успеете да съчетаете нещо старо с всичко ново. Тайната е в правилната комбинация: Изберете ретро обновени артикули и ги сдвоете с модерни, които изглеждат най-добре нови. Например, може да си купите модерна маса и да я смесите със стари ремонтирани столове. Направете почистване на таван. В тези помещения има много стари, ретро и антични неща, за които вече сме забравили. Тук там някоя и друга вещ може да ви се окаже в голяма полза за новия интериор!

Превърнете ежедневните предмети в шик

Масата за хранене може да изглежда лека и малка за през целия ден, но когато гостите пристигнат, тя може да се превърне в шикозно парче благодарение на текстил, свещи и свещници, вази и порцелан. Помислете за простата основа, която можете да трансформирате с елегантни предмети.

Играйте с подробности

Два различни интериорни стила, които изглежда нямат нищо общо, могат да изглеждат невероятно в една и съща стая, когато се комбинират с вкус. Всичко е свързано с хармонията на цветовете, линиите и пропорциите. Комбинирайте кадифени завеси с мозаечен под, скандинавски мебели с ретро парчета, класика с елементи на Прованс.

Между възстановяването на стар и закупуването на нов, изберете първия

Ако сте открили антични мебели, които потенциално могат да бъдат възстановени, възползвайте се от тази възможност, дори ако възстановяването струва същото като закупуването на нов предмет. Тапицирането с интересен скъп плат и полирането на дървото правят чудеса, а старият фотьойл в новия си живот може да се превърне в централен обект на вашия нов френски интериор.

Източник: izvozvane.com