3 стилни рокли за Нова година

рокли за Нова година

Търсите рокли за Нова година?

Време е да помислите за облекло в навечерието на парти вечерта и тези 3 рокли за Нова година ще ви изненадат приятно!

Идеални за такова събитие са вечерните рокли!

Представяме на вашето внимание три модела, които са от значение за последните няколко сезона.3 стилни рокли за Нова година

1. Розово облекло – златна брокатна рокля.

Вечерната рокля от златен брокат – блестяща във всички сетива е чудесната възможност за парти. Като ярък детайл може да изберете голи рамене, свободно падаща тъкан, дълбоко изрязване на гърба, бродирани украсени шарки, завършващи ръба с камъни (но не всички наведнъж!). Такъв богат костюм ще ви направи кралица на нощта. Перфектното допълнение към роклята ще бъде чистите, дискретни обувки и миниатюрната чанта. Популярни звезди в шоу-бизнеса често блестят в подобни екипи на различни обществени събития. Какво ви пречи да станете звезда точно по Нова година?

рокли за Нова година

2. Пера и дантела – любимите за момичета по празника.

Те са за онези, които искат да бъдат на партито в светлината на прожекторите. Шикозната рокля, изработена от дантели е перфектна. Отличителна черта на този екип през този сезон е декорирането на пера на ръкавите и подгъва на роклята. Тюркоазено, лилаво, кремаво, модни цветове, които трябва да се предпочитат при избора на рокля от Нова година. Малката шапка, украсена с няколко ярки пера е успешното завършване на изображението за празничната вечер.

3 стилни рокли за Нова година

3. Коприна и бижута – тандем на сексуалността и елегантността.

Всяко момиче ще изглежда красиво в новогодишната нощ с елегантна рокля от черна коприна в стила на империята. Доминиращите характеристики на модната рокля тази зима може да бъде дълбоко нарязани елече, дълга падаща отзад пола с бродерия по горната част от дантела и златен силует. Декорацията може да е профилирана на целия гръб, да опасва кръста и ръкавите. Скъпоценни бижута, обувки от велур в изразителен черен или бежов цвят, перфектно прилепват към копринената рокля. По този начин ще изглеждате така, сякаш просто сте тръгнали на подиума на модно шоу. Струва си да се отбележи, че този модел рокля е подходящ за момичета с различни видове фигури. Ето защо всеки представител на справедливия пол има възможност да изглежда изящно в празничната вечер. Тези модели рокли със сигурност ще ви помогнат да създадете красив и стилен образ, в който ще може да изненадате съперниците си и да очаровате всички по време на Новогодишно парти!