Безупречна визя за купон и след него

купони

Млада си, красива си и всяка частица от теб струи със сексапил по време на купон. В разгара на предстоящи празнични дни искаш да си още по-магнетична, фина и впечатляваща, но с какво можеш да изненадаш околните, предстои да научиш.

Танците, купон до зори са много тонизиращи и отпускащи, но как да запазиш грима си през цялата нощ. Възможно ли е преди изгрева да си все така ослепителна и привлекателна, както когато прекрачиш прага на заведението.

Ние ще ти отговорим, че това е възможно, а ето и няколко малки трика, които ще работят за теб през цялото време на купона и след него.

 купонЕто как да създадеш безупречна визя по време на купон и след него:

1. Преди партито – избрала си тоалета, обувките и накитите, но не забравяй да определиш грима. Добре направения макиаж ще извае хубавото ти лице и ще заличи фините недостатъци на кожата.

На първо време хидратирай добре кожата на лицето, вратлето и деколтето. Преди нанасяне на фон дьо тен и пудра нанеси хидратен крем. Най-добре е да направиш предварително и хидратираща маска. Преди да нанесеш грима заличи видимите белези на времето. Ако кожата ти под очите е подпухнала погрижи се за торбичките. Нанеси и коректор, в случаи на белези или пъпки. Идва ред на пудрата, а щом става дума за вечерно парти, то може да се отпуснеш с нея.

Не забравяй да акцентираш на очите. Вечерният грим обича тъмните нюанси. Дори по мнение на професионални гримьори вечерният грим на очите налага те да са дръзки и секси. Не забравяй устните. За вечерен купон специалистите съветват да се избира червило с цвят.купона

2. По време на партито – от време на време излизай до тоалетната, за да освежиш грима си. Дори той да е перфектния, все ще се наложи някоя малка корекция.

Холивудските гримьори казват, че една дама винаги трябва да носи в чантичката си четчицата, с която е нанасяла сенките. При нужда леко се разтрива с нея. За по-голям визуален ефект на очите във вътрешната част на ъгълчето се нанася брокат, който прави погледа по-сияен. Не на последно място освежавай тена в Т-зоната с пудра по време на партито.

3. След партито – ако си спазила по горните съвети, то гримът ти ще е безупречен дори, когато се прибереш. Преди обаче да положиш лице на възглавницата не забравяй да го отстраниш с нежна козметика за премахване на грим.

3 начина да сме секси на купона и след него

Остава да ти пожелаем незабравима, вълнуваща и приказно красива вечер на купона!