3 теми, които са банални за Него

банални за Него

Знаеш ли, кои теми са банални за Него

Питала ли си се, кои неща и теми са банални за Него? Половинката ти може да ти каже, но по-вероятно е да те остави сама да разбереш …

Ако попиташ гаджето си, какво го дразни най-много в теб, едва ли директно ще ти го каже. Затова направихме малко проучване и да си признаем, честно 99% от мъжете се дразнят от прекаленото бърборене на жената.

Да си говорите смислени неща е едно на ръка, но се оказва, че има теми, които са „супер“ дразнещи за ухото на мъжа, а те са основно три:

Финансови въпроси

Живеем в свят, където парите са показност, социален статус и всъщност целия ни живот се върти около тях. Така, че ако искаш нещо повече от една връзка, то едва ли финансовото състояние ще е темата, с която да направиш впечатление у мъжа. И по право не малко са мъжете, които при зададен въпрос, каква кола караш, каква марка телефон имаш бягат, преди да си стигнала до питане от типа. Колко цифри е финансовият бон за заплатата ти?

Празни приказки

Няма лошо да споменеш това и онова между другото. Така, обаче ако тръгнеш „по околовръстното“, за да разкажеш дреболия, то определено ще отегчиш и най-свястното момче с репертоара си. Ако ти направи комплимент за новите обувки, не нужно да му обясняваш как си ги намерила, от къде си ги купила, кой ти е казал за разпродажбата или как за малко да не намерят твоя номер. Едва ли го интересува!

Всъщност, преди да си се впуснала в подобни безконечни теми, сети се за физиономията, която ти самата правиш, когато момчето на мечтите ти разказва за футболния мач и засадата от снощи. Едва ли, искаш някой до сълзи да е отегчен от твоите приказки. След такъв репертоар и да е искал да надникне под повърхността ти ще е твърде късно. Пък и нищо чудно да те сметне за въздух под налягане.

Звездни клюки и светски събития

Да коментираш темата за футболния мач или екипа за риболов, които току ще сте гледали в рибарския магазин е едно на ръка, но да си говориш на първа среща с приятеля за живота на светските личности е съвсем друго. Повярвай, няма да се приеме така, както ти го съзнаваш. При това на първа среща момчето може би иска да научи нещо за теб самата и твоят начин на живот. Вместо да го занимаваш с този на звездите дето всичко им е ок. Така, че избирай правилно темата и споменавай известни мъже, само ако става дума за аргумент или някаква поучителна случка. В противен случай, рискуваш да не ти се обади за втора среща. Ако вече сте гаджета, може да го отегчиш до безкрай.