3 неловки ситуации в секса

ситуации в секса

Едва ли има двойка, която да не е срещала затруднения в интимните отношения и да не е изпадала в неудобни ситуации в секса.

3 неловки ситуации в секса

Когато тези 3 неловки ситуации в секса зачестят, изникват и по-големите проблеми. Необичайни и неловки ситуации, угаснали въгленчета от жарта, са позната картинка за много хора. Да постъпиш „правилно“ в такъв момент, едва ли има писан закон.

Предлагаме ви, 3 често случващи се неловки ситуации в секса и идеите, как да излезете най-безболезнено и невредими от тях.

Той иска орален секс, но вие не сте в настроение

Често жената е тази, която отказва това ‚удоволствие“ на мъжа. Помислете само, ако на вас ви е приятно да ви прилагат орален секс, то за мъжа желанието е двойно по-голямо. Има няколко изхода. Единият е, да не приветствате такъв тип ласки, ако не възнамерявате и вие да дарите любимия с такива. Добра идея е, да коментирате с партньора притесненията си. Ако имате страхове, ако сте гнуслива или нещо друго ви безпокои.

„Механизмът“ отказва да работи

Случва се и двамата да се поразгорещят преди кулминацията и тъкмо тогава нещо да се обърка. Как да постъпите в такава ситуация, е често задаван въпрос. Не игнорирайте ситуацията, това може би ще е най-грешният ход. Поговорете с партньора. Обяснете му, че и на вас ви се случва да губите възбуда, въпреки, че не е така видимо.

Заложете внимание на чувството за хумор, дори ако се налага да поговорите директно с него. Попитайте партньора си има ли нужда от почивка или може смело да продължите напред. В случай, че след всичко направено, все още няма резултат, предложете му да се насочите към постигане на вашето удоволствие. В крайна сметка не е важен начина, а резултата, а така и двамата може да получите наслада.

Чувате съседите, които правят същото като вас

Най-честата реакция е процесът да бъде прекратен. Идеята, обаче е да се абстрахирате от шумовете на разкрепостен секс зад стената и да включите вашата фантазия в действие. За целта първо спрете да мислите за „другите“ или поне опитайте в техният ритъм.

Според специалистите, това дори действа много по-възбуждащо, а ако съчетаете техните стонове и звуци с вашите действия. Може, дори да си създадете усещането, че правите секс на обществено място. Научете и как се държат зодиакалните знаци в леглото?… Е, разликата е голяма, а и няма да се притеснявате, че могат да ви глобят за това.

Винаги ще има и други ситуации, от които сами трябва да излизате. Най-важното е да запазите чувството за хумор и уважението към партньора.