10 типа жени, обичани от мъжете

Женски тайни

Мъжете се чувстват привлечени от определени видове жени и отхвърлят останалите.

Каква сте по природа?

Всяка ще отговори различно, въпреки, че може да има изключения. Днес ще разгледаме 10 вида жени, които обикновено се харесват на мъжете.

Кои са тези жени, които предпочитат мъжете:

женски тайни

  1. Бейби

Има мъже, които обичат децата. Те могат да оценят, че този тип жени са весели, игриви и представляват слънце в скучния или стресиращ живот. Опитайте се обаче да не преувеличавате. Понякога мъжът се нуждае от вас такава весела, своенравна, наивна, но и иска да действаш отговорно и мъдро.

  1. Мистериозна дама

Мисля, че всички мъже обичат мистериозните жени. Но също така харесват „маската“ да пада от време на време, разкривайки нейните тайни. По този начин, винаги трябва да пазите някои тайни в живота си, за да съживявате връзката си от време на време.

  1. Пристрастената към секс

Покажете ми мъж, който не да се интересува от такава жена? Това са основните инстинкти у мъжете. Това обаче не е гарант, че ще се ожени за тази жена или че би искал сериозна връзка с нея!

Женски тайни

  1. Дамата тип „Вирджиния“

Много мъже се прехласват по безупречните жени. Особено в наши дни, да намерите такава жена, е доста трудно. Не се двоумете, нито за миг, ако попаднете на дамата тип Британска Вирджиния. Определено ще сте един от малкото.

Женски тайни

  1. Активната лейди

Да, много хора харесват вида на Лара Крофт. Но не е нужно да стигаме толкова далече. Например нещо типа на „просто колоездене“ е добър начин да спечелите възхищението му.

  1. Умерената във всичко

Мъжете харесват жени, които изглеждат разглезени или обичат да се поглезят, но без да преувеличават. Умерен тип е идеалният вариант.

Женски тайни

  1. Убедителната лейди

В очите на един мъж няма нищо по-секси от жена, която е уверена в своите качества, обича тялото си, знае какво иска и има успешна кариера.

  1. Любящата майка

Мъжете обожават жени, които действат като майки. Това е така, защото повечето от тях са „големи бебета“. Майките им се грижат за тях дълго време, в повечето случаи, затова и много са привързани към този типаж жени. Освен това, точно такива мъже са склонни да търсят жени, които наподобяват майките им.

Женски тайни

  1. Дивата

Ако сте тип дива, може да му дадете знак, че се интересувате от него!

  1. Нетрадиционната жена

Както в детския тип, мъжете обичат жените, които ги карат да се усмихват. Ексцентричните жени ще бъдат забелязани от всички!