10 неща, които хората правят под душа

10 неща, които хората правят под душа

10 неща, които хората правят под душа

Всеки обича горещ да бъде душа, а така той е и релаксиращ. Също така, предоставя чудесно време за самота и размисъл, но какво друго може да направите под …

Оказва се, че много хора правят много повече от просто да се мият и не говорим само за пеене, въпреки че това е може би е сред най-популярните неща по време на душ в света!

10 неща, които хората правят под душа

Ето 10 от по-необичайните неща, които хората правят под душа.

  1. Поза на фонтана

Често хората обичат да заемат поза на фонтана. Това е един от малкото случаи, когато може да се насладите на фантазиите си, така че защо да не опитате и да се представите в най-блестяща светлина?

  1. Издухване на носа

Много хора също признават, че издухват носа си, докато се къпят. Звучи грубо, но действително е така.

  1. Пеят

Има нещо много странно в акустиката на банята, което прави звука на всеки човек необичаен. Сякаш душите изглежда са създадени специално за пеене.

10 неща, които хората правят под душа

  1. Пране на дрехи

Въпреки че малцина от нас признават, че си перат чорапите или гащичките, докато се къпят. Факт е и това действие.

  1. Измиват зъбите си

Това е може би най-малкото странното нещо под душа. Подобно на миенето на зъбите, бръсненето под душа, също може да ви спести време.

  1. Закуски под душа

Някои хора си позволяват закуски под душа. Хората успяват да ядат всичко, от шоколад до бисквитки по време на водни процедури.

10 неща, които хората правят под душа

  1. Пиишшшш….

Звучи още по-странно от издухването на носа … Но добре, нека си признаем, кой не го е правил? И ако кажете, че никога не сте правили това, тогава определено не ви вярваме!

  1. Бръснете краката си

Душът е идеалното място за бръснене на краката. Това е така, защото топлината от водата помага за омекотяване на кожата, както и на косата, което от своя страна прави бръсненето по-плавно.

  1. Скрабиране

Просто смесете зехтина с някои използвани кафе зърна (или смесете кокосово масло със захар или морска сол) и разтрийте сместа по цялото тяло. По този начин ще постигнете невероятно мека и блестяща кожа.

10 неща, които хората правят под душа

  1. Място за творчески мисли

Много хора споделят, че получават най-прекрасните идеи, когато са под душа. Единственият проблем е да си спомните всички онези блестящи проблясъци на вдъхновение, когато напуснете банята си.