Хранителни добавки във всяка ситуация

Хранителни добавки

С помощ от страна на хранителни добавки може да преодолеем умората, в резултат на натрупан стрес.

Хранителни добавки в помощ при всяка ситуация!

Хранителни добавки помагат за възстановяване на силите и са голямо предимство за всяка възраст, защото с тях няма риск от предозиране.

Когато сме изтощени

Кчестите прозявания, липсата на енергия и желание за изпълнение на всякакви ежедневни дейности; състояние на депресия, загуба на настроение и причерняване пред очите, са в резултат на липса на витамин С. С приема му под форма на хранителна добавка може да възвърнем силите си и добрата координация.

Препоръчителна е равна доза от гуарана, жен-шен и кофеин. В комплекс те спомагат за възстановяване на тонуса и по-голямо бодърстване.

Хранителна добавка от Омега 3 елемент дава нужната доза за ведро настроение.

Омега 6 е мастна киселина, която се съдържа в гроздовото семе и олиото от слънчоглед. Тя допринася за добрата форма и също трябва да присъства в менюто ни.

Когато имаме схващания по тялото

Често в студения период получавае схващания на отделни групи мускули и сухожилия. Движенията се превръщат в затруднение, а за да се справим с това може да вземем хранителни добавки с мед, манган, витамин А и Витамин В12. Те подсилват костната система и противодействат над свободните радикали. В комбинация с Омега 3 елемент, освобождават напрежението, успокояват възпаленията и премахват натоварването в ставите.

Когато имунитета ни е разхлабен

След дълга настинка, организма има нужа от повече възстановяване. Уви, не винаги може да си позволим за дълго да отсъстваме от работа и тогава на помощ идват хранителни добавки с витамин А, Е, С. В съчетание с храни от олигоелементи, сред които желязо, калций, фосфор може скоро да се радваме на пълноценно здраве.

Когато напрежението в службата е повече

Когато предстоят изпити, важни бизнес срещи и други мероприятия, от който до голяма степен зависи бъдещето ни, психическото натоварване става двойно по-голямо. За да не лишаваме организма си от важни за него съставки, трябва да приемаме хранителни добавки със състав от витамини от група В; витамин Е, който намалява стреса и витамин В6 в комбинация с цинк, който спира апатия, безсъние и липса на сили.