Флирт на работното място

Флирт на работното място

Случвало ли, ви се е да имате флирт на работното място?!

… А да правите секс в офиса?! Ако отговорът е „Да“, то може да ви уверим, че не сте единствени. Вие спадате към онези 30%, които са го правили. Наред с това специалистите го определят, еднакво „престъпление“, с извършител, както от страна на мъже, така и от страна на жени.

Оказва се, че всяка 3-та жена е правила секс в офиса, с колега и дори шефа.

Странно и дори любопитно!

Една част от представителките на нежния пол не могат да устоят на изкушението, а след секса вече не могат да понасят мъжа, причина за това „деяние“. Голяма част от процента флиртували, че дори и престъпили границата на флирта в офиса, предпочитат да напуснат не след дълго. Никак не са малко жените „оплели“ се в подобни интриги.

Друга част от женското съсловие си признава, че флиртът с началника или шефа направо я влудява.

Е, да ако се стараете да загубите работата си. Давайте смело напред. Да си любовница на началника със сигурност си има своите изгоди, но не забравяйте, че ще настъпи и момента, в който той ще ви замени или просто ще сте му омръзнала.

Какво да кажем за любовта?!

Когато тя обземе някого го превръща в „мекотело“, а съчетана с любов на работното място със сигурност няма да доведе до добро.

Когато вие или обектът на вашите желания, а може би и двамата сте женени, то опасностите са навсякъде. Ако не застрашавате семействата си, то рискувате да загубите работа, в случай, че ви хваната на местопрестъплението.

Според статистиките, честта единият от двамата да напусне службата се пада на жените!

От всички проучвания се оказва, че едва 6% от дамите са непоколебими и нито един път не са се подали дори на безобиден флирт/ За всички оставащи 94% флирт, изневяра, прелъстяване и секс на работното място са се случвали, а понякога са били и част от служебните ангажименти.

Психолози и сексолози са крайни в диагнозата ‚секс на работното място“. Те съветват да се бяга от такива крайности, както бяга „дявола от тамян“. Според тях, по-добре е да се избегне, така и така „неизбежният край“, който рано или късно ще настъпи. Тогава негативните емоции ще са двойни – загуба на „любимия“, съчетана със „загуба на работното място“. А, ако и колегите разберат, срамът става неописуемо голям. За да не се загуби доверие и респектът у тях, спестете си всичко за единия секс.

И, за да не завършваме скептично темата, нека споменем, че сексът в офиса си има своите положителни черти. Оказва се, че всяка трета двойка, стигала до тази крачка става брачна двойка. Тук е мястото и да научите за върховата точка при жената.

Така, че имате два избора:

  1. Избягвайте интимни отношения с началници и колеги.
  2. Ако „Голямата“ любов се появи, точно на работното ви място, може и да се впуснете в нейното изживяване.