Фирма за почистване на дворове – кога и как

почистване на дворове

Съществуват много ситуации, в които може да ви се наложи повече от веднъж да търсите фирма за почистване на дворове. Днес ще се спрем на най-често срещаните от тях и как да постъпите, кого да наемете и колко ще ви струват услугите на фирма за почистване на дворове.

В случай, че сте закупили нов имот със запустял двор и градина, занемарен парцел, може да се окаже безнадеждно изхвърлянето на боклука. Ако се изправени пред камари с всякакви боклуци от стари и износени вещи и предмети през неработещи уреди, стари мебели, чували със строителни отпадъци и чак до старите гуми на автомобила, детските и бебешки пособия и т.н.? Не се отчайвайте! Има решение!

Фирма за почистване на дворове – кога и как да наемате

Независимо, дали вие сте затрупвали с години двора и къщата или сте новодомци, които сега се изправят пред големи изпитания, има решение на проблема. Наемете фирма за почистване на дворове Dvorove.Com.

Колко струват услугите на фирма по почистване на дворове Dvorove.Com

Фирмата не взима скъпо!

В цената е включен екип товарачи, транспорт до депо и демонтажи работи, когато се налага. С пристигането на една кола може да се възползвате максимално от услугите. Може да напълните бус или ван, пикап до горе и да оставите на екипите хамали да извозят на депо. Цената за комплексна услуга е още по-изгодна. Винаги може да попитате и за индивидуална оферта, свързана с вашия проект.

Какво се включва в цените на фирма за почистване на дворове – дворове.ком

Системно почистване на двор, градина, парцел;

Рязане на храсти, косене на трева и рязане на дървесни израстъци и пр.

Демонтаж на навеси, бараки, покриви и други конструкции.

Цената се определя от количеството и височината на постройките.

Събиране на боклук, товарене и извозване.

Цената зависи от:

В нея е включен капацитетът, количеството и разстоянието до сметище за изхвърляне.

В цени на услуги по почистване на дворни места са включени всички средства по събаряне на постройки, косене на трева, демонтаж на конструкции, бараки, бунгала, премахване на храсти, товарене с изхвърляне на боклуци и извозване на сметище. Към цената са включени и таксите за депониране на отпадъците в София.

Винаги може да се доверите и на услуги от Dvorove.Com.