Тайни за отслабване от цял свят

диета за прочистване и отслабване

Бъдете в добра форма, чрез съветите за отслабване от цял свят

Стоп на рутината, която пречи да изградим тялото си, на помощ идват някои тайни за отслабване от цял свят! Опитайте детокс по индийски, изпразнете мастните депа с помощта на шампионите по изгаряне на мазнини от Азия…

Толкова много добри и разнообразни планове съществуват, които може да превърнете в свои, в зависимост от Вашите предпочитания в момента.

Тайните в отслабване от цял свят

Дори по отношение на отслабването, човек може да има желание за нотка екзотика! И така, ако желаете да запазите линията си, ние ще ви помогнем да надникнете какво правят хората по света – в Китай, Япония, Тайланд или Индия все народи, които са шампиони по диетично хранене. Там жените са слаби по природа. В основата си тяхното хранене е добре балансирано и най-вече, прелива от всякакви видове невероятни активни съставки, които топят мазнините, без никакъв риск за здравето.

Тайни за отслабване от цял свят

Промяната в навиците стимулира организма

Чай, водорасли, подправки… нека обходим света и видим, какво консумират местните в една или друга страна, където хората са поначало слаби, за да променим и ние навиците си. Разбира се, не става въпрос за това да минете на коренно различно хранене от обичайното ви, а просто да се вдъхновите от трикове, които са особено ефикасни, и да ги приложите във вашето меню. Касае се, само за няколко нюанса новости. Опитайте!

Япония… храните – шампиони по изгаряне на мазнини

В някои ресторанти в страната на изгряващото слънце има, дори кантари под масите! Или иначе казано – японките внимават по отношение на фигурата си. И това си личи! Основният принцип тук е: почистете чинията и запазете само същественото, това, което е полезно. Ето и четири храни, които неизбежно трябва да вкарате в менюто си, ако искате да имате стройна фигура.

отслабване от цял свят

МИСО

Тази традиционна японска подправка, приготвена от ферментирала соя, е много ефикасен пробиотик, който съдържа цял куп чудесни ензими. С детоксиращ ефект, тя стимулира дейността на добрите бактерии в чревната флора, без които е невъзможно да отслабнем, най-вече в областта на талията.

Как да го използваме?

Достатъчно е да разтворим една-две кафени лъжици мисо в малко вода и да добавим тази смес в края на готвенето в супата или в ястията (ориз, зеленчуци…).

ЧАЙ МАТЧА

Този чай е концентрат от полезни активни съставки! Той съдържа около сто пъти повече полифеноли, от който и да е друг чай. Те допринасят много за топенето на мазнините. Отслабващото действие на чая матча е страхотно, особено силно топи мазнините, ако го пиете преди физическа активност, тъй като благоприятства превръщането на мазнините в енергия.

Как да го използваме?

Предлага се под формата на прах. Пийте го като чай или подправяйте с него сосове за салати или напитките от соево мляко.

НОРИ

Това са листа от водорасли, които се използват за приготвяне на суши. Те са чудесни за стимулиране на общия метаболизъм и ефикасно намаляват умората, резултат от диети, благодарение на богатото им съдържание на йод, витамин В, цинк и желязо.

Как да ги използваме?

Можем да увием листата, около плънка от ориз и сурова риба, както в японските ресторанти. Изобщо можем да ги напълним с всичко, което обичаме – бъркани яйца, парченца шунка… В тостера или във фурната с грил също така можем да го превърнем в здравословен чипс.

ШИРАТАКИ

Това е тази страхотна паста на базата на конджак, грудка, богата на глюкоманан. Тази разтворима фибра е чудесна за контрола на теглото: при контакт с вода тя набъбва в стомаха и пресича апетита. Тя самата е почти нула калории.

Как да ги използваме?

На супа или като ястие, сотирани или на салата. Ширатаки имат леко желатинова консистенция и неутрален вкус, което изисква Да се консумира с по-силни сосове (чеснов, соев, джинджифилов.. .).

Хитра малка тайна

Яжте (точно) на ръба на засищането!

Това правило идва от остров Окинава и се състои в това да приключвате храненето си малко, преди да се заситите напълно. Така ще избегнете преяждането и разширяването на стомаха, а и храносмилането ви ще бъде по-ефикасно. Научете се да улавяте момента, когато удоволствието от храненето започва да намалява, и си кажете „стоп” точно тогава!

Режимът, който нашумя от Англия

Звездите Xю Грант, Ел Макферсън, Елиза Седнауи и много други се кълнат единствено в програмата Дюиган, по името на известния фитнес треньор на звездите и автор на книгата, излязла във Великобритания „Диета за прочистване и отслабване“.

Тайни за отслабване от цял свят

Принципът е:

Да се консумират естествени храни, прости и лесно усвоими.

Например: по-добре е да се яде ориз, отколкото оризови кюфтета. Избягват се житните храни, кравето мляко и захарта. За сметка на това, удоволствията, които доставят добрите мазнини, са поставени на преден план. Такива са авокадото, био маслото, кокосовото мляко, ядките от макадамия, бадемите…

Спорт: Трябва да се движите или спортувате три пъти седмично, но без да се пресилвате (12 минути упражнения са достатъчни на един сеанс). Опитайте също техники, които помагат да се справите със стреса. Така няма да ви пригладнява постоянно и да гризкате разни вредни неща.

Следва продължение….