Табуто около суинг секса

суинга

Знаете ли, нещо за суинг секса?

Кои не си е мечтаел за прекрасна връзка, която да е съпроводена само с положителни емоции, приятни мигове и най-вече секс…, а защо не и суинг секс?! Кой не е искал хармонията да цари във взаимоотношенията с партньора му?! Двойките, практикуващи суинг се придържат към строги правила, но дали са си верни един на друг, остава да научим.

суинг секса

Разкриваме табуто около суинг секса

Сексът винаги желае да излезе и на вън, а потайността му спрямо другия го прави още по-различен. Какво стана с някогашният секс и защо поне още двама трябва да научат за него в големите градове вече съществуват суинг клубове, а в интернет могат да се намерят тясно специализирани сайтове и форуми за двойки, които практикуват суинга.

суинг секс

Суингът е нова форма на брака

Тя позволява на съвременният брак да бъде разнообразен, без да налага раздяла с партньора или изневяра. Размяната на партньори не е непозната за света днес. Размяната на жени между мъже в някои племена съществувала много по-отдавна в древността. Още през V и VI в. в Британия, келтските племена сключвали примирие между враждуващите страни с предлагането на жените си на врага. Съвременният суинг обогатява секса и сексуалната революция.

суинг парти

Суинг парти

Взаимното съгласие се свързва с участието на две и повече семейства, но могат да се включат и други участници. На суинг парти, всеки има право да се държи, както желае, а възможностите за орален секс  или петинг… Може и закрит суинг. Такъв е, когато новосформираните двойки, правят секс в отделни помещения са много. Открития суинг предлага съвкупление на колектива в дух на древноримска оргия.

Парадоксът в свободата

Може да са включени флирт и секс, но само в рамките на договореното. Двойките, които организират суинг се доварят предварително. Те си определят правилата – кое е нежелано, кое е забранено и кое е позволено.

суинг

Защо му е притрябвал суинга на някого

В 90% от инициаторите за суинга, са мъжете. Най-често жената, следва и слуша мъжа се водена от любов към него, а не от любопитство. След първият сеанс жената преодолява много табута и е по-склонна в следващият път да експериментира и да стигне по-далеч.

Като основен мотив на мъжа е да съживи брачните взаимоотношения и да върне сексуалният живот в дома.

Като форма на доверие суингът е приеман за нещо нормално и много по-добро от алтернативата за изневяра или разпадане на семейните взаимоотношения.